Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Galambászok ti mit ajánlotok?...

Galambászok ti mit ajánlotok? King, texán, óriásposta. Olyat mondjatok hogy miért éri meg pl texán vagy miért nem éri meg.

Figyelt kérdés
Vannak galambjaim de keverékek. Van benne öt fajta is. Posta, monorikeringő, king, texán, óriásposta. Az utóbbi időben azt találtam ki hogy lecserélem őket egy fajtára. Ezen a 3 fajtán gondolkozok. King, texán és óriásposta.

2019. jún. 28. 00:04
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekem az általad leírtak közül mindhárom fajta tetszik. A king egy nyugodt, keveset repül, bár nekem az a tapasztalatom hogy a rágcsáló ha van hamarabb elpusztítja, pontosan amiatt hogy lent tartózkodik állandóan. Sajnos a tojást sokszor törik, emiatt dajkagalamb szükségeltetik ha sikeres akarsz lenni.

A texán is egy kiváló fajta, jó a húsa, szépek is, kicsit repülősebb már.

Az óriáspostában a kinézete tetszik, szép nagy mutatós galambok.

Ha elfogadsz egy személyes ajánlást is akkor nézd meg a Hubbel-galambokat. Kimondott húsfajta, de gyönyörű szép hófehér tollazatuk van, mozgékonyak jó kis mutatós tubik.

A strasszert is ajánlom, igaz nagyon agresszívak a fajtársakkal szemben, előfordul agyon verés is sajnos, a hímek elég durván tolják. De viszont a kék, fekete és vörös strasszernél szebb tubi nincs

2019. aug. 31. 17:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!