Ez mi lehet? 2 napja ezt csinalja. Valami görcsnek tűnik. Kb 1 hete nekiszallt egy képnek a szobába.
2019. márc. 27. 07:04
1/5 anonim válasza:
Ez valami roham lesz, amit sok minden okozhat. Vidd el egzotikus állatokhoz értő állatorvoshoz, neki mutasd meg a videót, jó esetben orvosolható baja van.
2/5 anonim válasza:
Miért emelted ki a kérdést? Szerinted mi állatorvosok vagyunk és ránézésre meggyógyítjuk?
Írtam már, vidd el állatorvoshoz, csak ő tudja megmondani, hogy mi a baja és csak ő tudja kezelni.
3/5 A kérdező kommentje:
Elvittem.
Adott neki vitamint es ennyi.
Meg azt mondta hogy ez valamilyen sokk.
Ennyit én is tudtam.
2019. márc. 30. 08:48
4/5 anonim válasza:
"egzotikus állatokhoz értő állatorvos"
Ahova te vitted, több mint valószínű, hogy nem ilyen doki, ha ennyivel elintézte.
5/5 anonim válasza:
Hozzáértő állatorvos biztos nem mond ilyet, hogy "ez valamilyen sokk".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!