Honnan tudom, hogy mi számít görcsnek?
úgy értem, hogy néha olyan, mintha úgy érezném, görcs, aztán rá pár másodpercre csavar egyet a belem, vagy szellentenem kell, vagy rúg egy nagyot a baba.
Honnan tudjam, hogy nem görcs és a méhszáj nyílik vagy gond van?
Azt tuti megérezném??
25+4 hkm
Sajnos a méhszáj nyílását nem lehet érezni.
Szülés beindulásánál visszajönnek a görcsök. Nekem az 5-7 percesek is erősebbek voltak egy szélgörcsnél (pedig IBS-esként nem mindig enyhék azok se) de nem is hasonlít egymáshoz a kettő. Ráadásul egyre erősebbek, egyre sűrűbben jönnek. De ne aggódj, nem fogod eltéveszteni és nem is aktuális még! Boldog babavárást!
Köszönöm szépen.
Elég sokat idegeskedem, kétszer voltam már kórházban haematóma, vérzés-barnázás miatt, nagyon félek, hogy végig kihúzzuk, s ne legyen gond. :(
A keményedés, kisebb méhösszehúzódás normális, sőt fokozza a méh vérellátását, tehát hasznos.
Az a nem normális görcs, ami már akadályoz az adott tevékenységben, azaz pl séta közben meg kell állnod.
Szedj magneziumot és pihenj sokat. Nem lesz semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!