Normális, ha a hullámos papagáj így viselkedik?
Figyelt kérdés
Második napja van nálunk, ajándékba kaptam, egyenesen állatkereskedésből hozták, nem volt másik gazdinál.
Nagyon csendes. Néha csiripel, ritkábban rikácsol.
Eszik, iszik azzal sincs gond. A szokatlan környezet miatt ilyen?
Idővel szeretném kézhez szoktatni, kiengedni picit repkedni.
2019. febr. 3. 15:28
1/24 anonim válasza:
Persze, tök depis. Ki lett szakítva a fajtársai mellől és most egy idegen helyen van egyedül. Pár hét és megszokja majd az új helyzetet. Addig inkább hagyjátok békén.
2/24 anonim válasza:
De beszélgess neki, társállatka.:)
3/24 A kérdező kommentje:
Aggódom érte, gondoltam az első 1-2 napban nem szekálom.. vagy, hogy veszek neki egy társat.
Viszont attol is tarok, hogy nem jönnének ki + elég pici a mostani kalitka.
2019. febr. 3. 16:17
4/24 anonim válasza:
Az is közrejátszik hogy ÁLLATKERESKEDÉSBŐL van!NEM SZABAD ÁLLATKERESKEDÉSBŐL VÁSÁROLNI!!!!Az állatkereskedésekben nem gondosan tenyésztett egyedek vannak hanem halálra szaporítottak!
5/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mi tévő legyek? :/
2019. febr. 3. 16:30
6/24 anonim válasza:
Nem figyel fel, nem jön oda hozzád, amikor beszélsz neki?
7/24 anonim válasza:
A kalitka rendesen be van rendezve?
8/24 A kérdező kommentje:
Ha beszélek hozzá nagyjából ràm figyel, de nem jön hozzám.
Még nem mertem kinyitni a kalitkát.
Igen, van benne több ülőrúd, hinta, tükör stb.
2019. febr. 3. 16:43
9/24 anonim válasza:
Mivel csak második napja van nálad, fél, meg kell szoknia a helyet. Beszélj hozzá sokat, ne piszkáld a kalitkában. Kb 1 hét után kiengedheted és elkezdheted a szelidítést. Ha szelíd, akkor kell neki egy fajtárs (NEM kisállatkereskedésből!!!) és egy nagyobb kalitka. Az ülőrudakat cseréld fára, ha műanyagok és a tükröt azonnal vedd ki!
10/24 anonim válasza:
Tükör csak akkor kell ha egyedül van de akkor kötelező eleme a kalitkának!Megfelelő méretű kalitkája van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!