1/9 anonim válasza:
Hát az agyad szárnyalhat, ha ilyen jut eszedbe :D
2/9 anonim válasza:
Az ázsiai röppkakas például simán körberepülné a Földet. Ha hagynák. Sajnos már a Kr.e. 3. században mind megették a kínaiak, és fel sem jegyezték, így ma már az sem biztos, hogy létezett. Az ázsiai röpptyúk a szexhiánytól pusztult ki. Rövid ideig szinglityúknak is hívták.
3/9 Metionin válasza:
A gyöngytyúk elvileg egész jól repül. A szomszédnak voltak és folyton nálunk dekkoltak amíg kutyánk nem lett.
4/9 anonim válasza:
Amelyik minél kisebb és nem olyan tömzsi. Szerintem holland törpe viszonylag jól repülhet, főleg egy brahmához vagy egy cochinhoz hasonlítva, de igazán jól szerintem egyikse.
Fácán, fogoly, fürj viszonylag jól repülnek, de ők nem tyukfajták, hanem tyúkalkatúak
5/9 anonim válasza:
Az én sebrightjeim 3-6 métereket repülnek fel és át :)
6/9 anonim válasza:
A hidegháborús TYUK 456-os szovjet repülőgép.
:)
7/9 anonim válasza:
gyöngytyúkok és a japán tyúkok is nagyon jól repülnek. Nálunk pl be se mennek az ólba, hanem egy nagy fenyőfa ágaira repülnek fel és ott alszanak
8/9 anonim válasza:
Általában a tojástermelő fajok könnyűek és ezért jól repülnek. Pl. leghorn.
A hústipusú és vegyes hasznosítású fajok illetve hibridek nehezebbek.
9/9 anonim válasza:
Japán kakast már láttam repülni, nagyszüleimnél a cseresznyefára repült fel jó magasra, gondolom, a fajta tyúkjai is képesek ilyen mutatványra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!