Megtudná mondani, hogy éjjel 1 órakor miért csiripelnek a madarak az ablakom előtt?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre köszönom!!
:D
2018. máj. 17. 01:01
11/14 anonim válasza:
Az én szomszédomban hülye kakasok laktak. Éjféltől éjjel 2-ig kukorékoltak. Minden áldott nap.
12/14 anonim válasza:
Nálunk a környéken van egy rigó, a hosszú dallama riasztót utánoz, szerintem nagyon cuki, ahogy hajnaltól estig nyomatja :D
13/14 anonim válasza:
Meg tudná mondani valaki hogy a szomszéd miért nyírja a füvét minden vasárnap reggel fél8kor a sugármeghajtású fűnyírójával?
Tessék itt a válasz.természetesen erről is az ember tehet
csak azt nem tudom megérteni hogy egy építkezés zaját zokszó nélkül eltűrik, de ha énekelnek a madarak, pfááá, az elviselhetetlen!!!
14/14 anonim válasza:
Addig örülj, amíg csiripilnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!