Megtudná mondani, hogy éjjel 1 órakor miért csiripelnek a madarak az ablakom előtt?
A válaszokat előre köszönom!!
:D
Mert ilyenek, bármikor képesek rá. Hajnali 3-kor is, esőben. De oly vidáman és ékesen, mintha langyos tavaszi délelőtt lenne.
Örülj, hogy nem macskabaglyod van, attól én nem tudtam aludni zene nélkül tavaly...
Most csak ciripelés van, ez cool. Amíg be nem jönnek a szobába, mert az is rettenetes.
Sosem fogjuk megérteni az állatvilágot teljesen.
Azt beszélik meg, hogy milyen zavaró nekik horkolásod.
...de örülj, hogy nem érted trágárkodásod!
Egyszer egy "kedves" ismerősöm kivágatta a társasházi ablaka alatt lévő fát, mert zavarta a madárcsicsergés. Megérdemli, hogy inkább az autók zúgását hallgassa, és a szmogot szívja. A madarak meg már csak ilyenek, az emberiség meg olyan, aki egyre nehezebben fér meg a természettel.
Hogy miért csicseregnek éjjel nem tudom, de nyugodtan küldd el őket hozzám, engem megnyugtat a természet hangja.
Miért? Aki a szobájába tart madarat, azé is ugyanúgy csiripel. Akkor az hogy a p..icsába bírja ki.
Megjegyzem, nekem is van madaram, de sose zavar engem az, hogy "korán kel". Én élvezem a csiripelését!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!