Hogyan ijesszem el a galambokat?
A tetőtérben lakok,és van 2db ablakom.Sajnos pont az ablakom felett van egy villanypózna amin bejön az áram a házba.Na most ezzel az a baj,hogy nagyon szeretnek rajta üldögélni,és üríteni.Az utóbbival lenne problémám.
Egyszerűen nem lehet kinyitni azt az ablakot mert ha kinyitom 2 percen belül a földre placcsan az ürülék.Nyáron meg ugye tetőtérben 200 fok van.
Szóval szeretnek az ablakra piszkítani.
Valami ötlet van,hogy hogyan űzzem el őket ?
Ismerősöm mondta,hogy szívesen lelövi őket légpuskával,de azt biztos nem engedem.Nem a madarakkal van a bajom,hanem amit művelnek.
Ilyen cd-ket már akasztottam ki amik csillognak de semmi.
Volt,hogy arra ébredtem,hogy valami koppan az ablakon.Azt hittem neki repült valami,erre látom,hogy egy tenyérni sz@r van rajta.
Egyszerűen nem lehet elviselni
Arról ne is beszéljünk,hogy olyan gusztustalanul néz ki az az ablak,hogy csak na.
Minden nap kéne takarítani,de arra meg kinek van energiája minden nap kimászni a tetőre,és levakarni a sz@rt az ablakról
Művarjúval. Kb. 2000 forint, odateszed az erkélyre, és volt-nincs galamb. Nekünk is van, Zolika a neve, és nagyon szigorú arccal méregeti a kertet a terasz korlátjáról. Nemhogy galamb, még egér sincs.
A légpuska amúgy szintén működik, és kár széplelkűsködni: ezek kártevők, irtani kell őket. Ha lelősz egyet-kettőt, és felkötöd őket jól látható helyre a lábuknál fogva, egy nap múlva a kerületben sem lesz galamb.
Köszi a segítséget,megpróbálom.
2000 forintot nekem meg ér,hogy ne legyen tele tojva az ablak minden nap :D
Valamennyire gondoltam a légpuskára,de nem akartam ide kiírni,mert még én lettem volna az állatgyilkos,és mindenki nekem esett volna
A galambokat nagyanyám repülő patkányoknak nevezte, mert mocskosak és rengeteg betegséget terjesztenek és mindent összesz@rnak. A galambtojásokat mindig földhöz vertük - most már nem tenném meg - de ez volt az egyik leghatékonyabb harc ellenük.
Jelenleg a tető körbe van telepítve galambtüskével, így nem tudnak oda leszállni.
A balkonon egy saját fejlesztésű szerkezet riaszt, így végre lehet kinn kajálni, teregetni, napozni.
Semmit sem tehetsz.
Lődözni nem lehet őket mert úgy büntetik mintha Mengele volnál, a riasztókat meg kiismerik és nem foglalkoznak vele. Rászállnak a műmadár fejére.
Tüskékre is rászállnak.
Fos törvények következményei.
Mű-hollót lesz@rják elméletileg is meg gyakorlatilag is!
A tüskékbe nem ülnek bele, mert ezek nem hülyék.
A szomszéd fia csúzlival harcol. Néha vannak sikerei...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!