Papagajra szajviz omlott. Lemostam. De nem nez ki valami fenyesen. Mi a teendo ilyenkor?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 15. 00:17
2/19 A kérdező kommentje:
De mit csinaljak???
Nem akar szaradni. Nagyon furcsa a tollazata. Nem egybe van hanem olyan mas. Olyan mint mikor bevan zselezve az ember haja.
Mi lesz igy?
2018. ápr. 15. 02:22
3/19 A kérdező kommentje:
Tulfogja elni?
Tussal lemostam rola elvileg. De rosszabb lett a tolla. Mar csak a bore latszik mert a tolla nem akar szaradni. Nem hullot ki neki, csak na...
2018. ápr. 15. 02:24
4/19 anonim válasza:
De ez hogy történhetett? Ha le mostad neki akkor majd szépen megszárad, nem lesz semmi baja.
5/19 anonim válasza:
Ez a kérdés is mehet a Best Of Gyakorikérdések idei összeállításába.
6/19 anonim válasza:
Fogalmam sincs.Szerintem vidd el állatorvoshoz.
7/19 anonim válasza:
Próbáld meg hajszárítóval enyhe fokozaton.
8/19 A kérdező kommentje:
Jol van. Semmi baj, minden rendben.
Teljesen jol van. A tollai megszaradtak. Ujra a regi 🤗
2018. ápr. 15. 10:01
10/19 anonim válasza:
Örülök hogy jól van és minden oké.De tényleg,hogy sikerült nyakonönteni szegényt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!