Szeretnék állatot tartani de nem macskát vagy kutyát hanem valami kisebbet. Hörcsög mellé . én papagájra gondoltam. De nem tudom mert aranyhalra is gondoltam szerintetek?
Szia!
Figyelj, nem vagyunk mi gondolatolvasók, nem látunk bele a fejedbe és nem ismerjük az ízlésedet. Attól függ, hogy mi célból akarod tartani, mit akarsz vele csinálni, de a legfontosabb, hogy te mit tudsz nyújtani az állatnak.
Jól mondja az első, gondold át, hogy mit tudsz biztosítani az álatoknAK. (mind a papagájt, mind az aranyhalat párban/csoportosan kell tartani.)
Aranyhalaknak elég egy "csak" 150-200 literes akva, papagájoknak-napi röptetés mellett-is nagyobb kell.
Két merőben különböző fajról beszélünk, én elsősorban a papagájokhoz értek, ha úgy gondolod, hogy őket szeretnéd tartani, tudok segíteni.
Emellett nagyon nem mindegy, hogy hullámos papagájt, vagy amazont akarsz tartani, a legtöbb papagájfajnak különböznek az igényeik. Viszont mindegyik számára elengedhetetlen legalább egy fajtárs, és a megfelelő méretű kalitka/vagy inkább röpde.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!