Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Miért ad ki ilyen hangot a...

Miért ad ki ilyen hangot a papagáj?

Figyelt kérdés
miért ad ki furcsa hangokat a papagáj? nyüsszögés szerű vagy milyen full random elkezdi a hangokat a kisköcsög a másik papagáj meg kussol egész végig. Meg olyanokat is szokott néha hogy rikácsol vagy mit csinál meg mondom nem telik el úgy egy kib*szott perc, hogy ne csinálna ilyen furcsa hangokat hogy nyüsszög vagy mit csinál már ez vagy szipog vagy mihez hasonlítsam mindjárt megölöm ha nem segít valaki

2018. jan. 30. 16:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
most viccet félretéve komolyan nem értem ezt a sittes madarat
2018. jan. 31. 21:36
 12/14 anonim ***** válasza:
#8 vagyok.ez nagyon fura.nekem soha nem volt papagájom,de több ismerősömnek volt de mind kussolt.ez a papagâj nem normális.
2018. febr. 1. 07:23
 13/14 anonim ***** válasza:
67%
Tobb torodes kene neki nem 'kiskocsog' jelzo..Vedd ki a ketrecbol mar ha van,de lehet hogy kicsi,vegyel nagyobbat.Ha mar ahhoz fogtal hozza,hogy allatot vegyel maris felelosseggel tartozol.Reptesd meg a hazban esetleg.
2018. febr. 1. 07:59
 14/14 anonim ***** válasza:

Először is: https://www.youtube.com/watch?v=5GN1OJYkS-M

Másodszor a folyamatos hangok főleg ha éjszaka a sötétben is hallható egyáltalán nem normálisak. Feltételezem a légzőrendszerével van valami ezért a lélegzetvételkor akaratlanul "hangos".

Minél előbb vidd el SZAKállatorvoshoz.

Harmadrészt ha csak ennyire tiszteled és szereted őket amennyire az a kommentekből látszik(márha valós az egész szitu és nem csak nagyon unatkozol...) akkor talán nem is lenne rossz ötlet odaadnod őket mindenestől olyannak aki ennél jobban ért hozzájuk,tiszteli,szereti őket.

2018. febr. 3. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!