Miért ad ki ilyen hangot a papagáj?
Figyelt kérdés
miért ad ki furcsa hangokat a papagáj? nyüsszögés szerű vagy milyen full random elkezdi a hangokat a kisköcsög a másik papagáj meg kussol egész végig. Meg olyanokat is szokott néha hogy rikácsol vagy mit csinál meg mondom nem telik el úgy egy kib*szott perc, hogy ne csinálna ilyen furcsa hangokat hogy nyüsszög vagy mit csinál már ez vagy szipog vagy mihez hasonlítsam mindjárt megölöm ha nem segít valaki2018. jan. 30. 16:13
11/14 A kérdező kommentje:
most viccet félretéve komolyan nem értem ezt a sittes madarat
2018. jan. 31. 21:36
12/14 anonim válasza:
#8 vagyok.ez nagyon fura.nekem soha nem volt papagájom,de több ismerősömnek volt de mind kussolt.ez a papagâj nem normális.
13/14 anonim válasza:
Tobb torodes kene neki nem 'kiskocsog' jelzo..Vedd ki a ketrecbol mar ha van,de lehet hogy kicsi,vegyel nagyobbat.Ha mar ahhoz fogtal hozza,hogy allatot vegyel maris felelosseggel tartozol.Reptesd meg a hazban esetleg.
14/14 anonim válasza:
Először is: https://www.youtube.com/watch?v=5GN1OJYkS-M
Másodszor a folyamatos hangok főleg ha éjszaka a sötétben is hallható egyáltalán nem normálisak. Feltételezem a légzőrendszerével van valami ezért a lélegzetvételkor akaratlanul "hangos".
Minél előbb vidd el SZAKállatorvoshoz.
Harmadrészt ha csak ennyire tiszteled és szereted őket amennyire az a kommentekből látszik(márha valós az egész szitu és nem csak nagyon unatkozol...) akkor talán nem is lenne rossz ötlet odaadnod őket mindenestől olyannak aki ennél jobban ért hozzájuk,tiszteli,szereti őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!