Miért ad ki ilyen hangot a papagáj?
Figyelt kérdés
miért ad ki furcsa hangokat a papagáj? nyüsszögés szerű vagy milyen full random elkezdi a hangokat a kisköcsög a másik papagáj meg kussol egész végig. Meg olyanokat is szokott néha hogy rikácsol vagy mit csinál meg mondom nem telik el úgy egy kib*szott perc, hogy ne csinálna ilyen furcsa hangokat hogy nyüsszög vagy mit csinál már ez vagy szipog vagy mihez hasonlítsam mindjárt megölöm ha nem segít valaki2018. jan. 30. 16:13
2/14 A kérdező kommentje:
mi az hogy tőlem tanulta? van a lányzó papagáj az full kussol, 2 éve megvan, ez a papagáj kb 3 hónapja jött hozzá, mert a volt párja a csajnak meghalt, ez meg hiperaktív kisköcsög nem tudom mit csináljak vele este is ilyen szipogás vagy milyen hangokat ad ki ku**a idegesítő a másik meg full kussba van, meg ez a kisköcsög bántja is a lány papagájt néha szétkúrálom az agyát
2018. jan. 30. 16:22
3/14 anonim válasza:
Nem értek a papagájokhoz,a kérdésedde sem tudom a választ DE MÁR 10 PERCE AZON RÖHÖGÖK AHOGY LEÍRTAD 😂😂😂
4/14 anonim válasza:
Miért nem adod el és veszel helyette másikat?
5/14 anonim válasza:
Kegyetlen, megalázó bánásmódod a papagállyal aķkor is nehezen tolerálható, ha ez a kérdés független attól, hogy a csapatban ki a "falkavezér".
6/14 A kérdező kommentje:
papagállyal? jólvan fater, menjél krumplit pucolni ne itt szemtelenkedj. Egyébként meg nem lenne rossz ötlet. Este full kussban van mind a kettő de ez a kancigány nem bír magával mondom szipog mint aki idegbeteg vagy milyen hangot ad ki nem tudom elmondani. Furcsa hangokat ad ki az a lényeg, egyszer rájön a hiperaktivitás akkor össze vissza baszkurálja a szárnyait meg hasonlók. Nem mindig bántja a lányt ez a kisköcsög de az is vissza kap neki szokott lenni papagáj viadal is itt szóval ja esti program meg szokott lenni. De az a legidegesítőbb komolyan mondom, este a fiú az olyan hangokat ad ki mint az 2105-ös lada szivató. de nem is erről van szó, régen 2 évvel ezelőtt semmi baj nem volt, kussoltak egész este a lány aki még most is meg van az akkori párjával, de mint említettem 3 hónapja jött kb ez a rákostestű, és már teherbebaszkuráltam a mutert is annyira idegesítő. Nem tudom mitől lehet.
2018. jan. 31. 15:14
7/14 A kérdező kommentje:
de nem én kúrálom szét a fejét ne értsétek félre, hanem majdnem én kúrálom szét a fejét a fiú szokta a lánynak meg fordítva is néha megvédi magát, eddig egyszer se nyúltam hozzá de lassan előveszem a grillsütőt
2018. jan. 31. 15:15
8/14 anonim válasza:
Ezek a hangok nem normálisak.ez valami mutáns papagáj lehet.locsold meg szentelt vízzel.ha az sem működik,rántsd ki ebédre krumplival.ennél jobbat nem tudok
9/14 A kérdező kommentje:
szerintem is megszállta valami tiszta para amikor próbálsz dögleni hajnali 1-kor és ezeket hallgatod hogy "kdsfksefkekekgkk32k" érted és hiába kiáblok neki hogy kussolj te rákos gec* nem hagyja abba te szétkúrálom egyszer a fejét szétütöm, attól lesz baja? kisköcsög direkt csinálja meglát azt elkezd fos hangokat kiadni
2018. jan. 31. 19:26
10/14 anonim válasza:
#8 vagyok.hallod eskü megszállta valami.ide ördögűzés kell.XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!