Milyen papagájt ajánlotok?
Na sok minden szóba került.
Ha hullámos nem szimpi akkor tudom ajánlani a katalin papagájokat. Hasonló méretűek de mégis mások viselkedésre,személyiségre. A Papagájosok nevű facebook csoportban tudsz nézni róluk(és sok más fajról is) képet,videót, kérdezhetsz is mert van ott akiknek van 2db kedvencnek. Nagyon aranyosak szerintem pedig én hullámosos vagyok. :)
A ketrec méret is jó nekik. Foglalkozni is lehet velük, nagyon kis barátságosak általában. És tudtommal hangjuk sincs nagy.
A hullámosok kis dilisek,hiperaktívak és ugyanúgy meg lehet őket szelídíteni. Kitartással megtanulhatnak szavakat is igen olyannyira hogy a világrekordot is egy hullámos tartja.
Nimfáknak azért van hangja főleg a hímeknek amikor udvarolnak. És ők a legijedősebb faj ami nem feltétlenül baj de meghatároz bizonyos dolgokat.
Barátpapagájt már leírták...
(A sárga homlokú amazonnál nagyot néztem :D mert ők aztán kemény madarak főleg ivarérés után, jóval nagyobb helyigénnyel és a közel milliós összegről nem is beszélve ami 2 madár + röpdéjük ára.)
Ha van kert(és tiszta a levegő ott) akkor én azt tanácsolom használd ki és ha csak nyárra is de legyen nekik kinti kis röpde mert a papagájoknak az a legjobb,legegészségesebb tartásmód ha szabad levegőn,ingergazdag környezetben,napsütésben,stb. élhetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!