Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Meg lehetett volna menteni?

Meg lehetett volna menteni?

Figyelt kérdés

Tetofelujitas van nalunk es a mesterek ugye nem tudtak hogy feszek van ott,es leesett. Benne volt 4kis fioka. Szerintem mar itt elpusztultak. De ugye nem lattuk ezt,csak kesobb fedeztem fel a kicsiket a fuben,mert a kutyam jatszott veluk :S

3fioka mar halott volt,de egy mozgott! Ot beraktuk egy kis talba,es probaltuk etetni kukaccal,nyitogatta a csoret de nagyon gyenge volt,nem tudom hogy egyaltalan jol csinaltuk e az etetest... aztan egyszer csak elpusztult :((

Na most ezek a kicsik tenyleg irto picikek voltam es teljesen csupaszok,a szemuk is csukva volt. Es ez az egy aki mozgott is olyan furcsa tartasa volt,mintha megserult volna..

szerintetek?? Meg lehetett volna menteni szegenyt?

2017. máj. 18. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez max a munkások hibája, semmiképp sem a tied. Nem nagyon marad meg az ilyen fiatal fióka az anyja nélkül, főleg ha még zuhannak is egyet. Sajnálom, és nem a te hibád.
2017. máj. 18. 20:38
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszonoom,de aranyos vagy! :)

Hat igazabol oket sem tudom okolni mert hat a munkajukat vegeztek :/

2017. máj. 18. 20:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezek már csak ilyenek.Látja hogy van ott 1 fészek megfogja és levágja a földre akármi is van benne.Sajnálom.
2017. máj. 19. 23:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez lehetett egy teljesen véletlen eset, lehetett hanyagság, de ezen nem kell agyalni. Sajnáljuk hogy elpusztultak!
2021. máj. 4. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!