El vagyok keseredve! Meg lehetett volna menteni a babám?
Szia!
Nem biztos, h meglehetett volna menteni, sajnos csak azok írnak pozitív példákat pl. az utro-ról, akiknél segített; de nagyon sok nőnél ez már nem segít, mert a baba sajnos menni akar...:( Ráadásul mesi előtt -után vérezgetni eleve nem jó jel. De legközelebb, ha bármilyen vérzést észlelsz , állj a sarkadra, sztk-ban is ugyanúgy jár neked az ellátás!
Nem vagy hibás,ne okold magad.
Nem hiszem,hogy meg lehetett volna menteni.Tudod a természet tudja a dolgát valami nem lehetett rendben és ezért ment el a baba de ez nem a te hibád.
Ne hibáztasd magad, mást sem. Koncentrálj a jövőre, menj el nőgyógyászhoz és tényleg kérj egy hormonsort, ha csak progeszteron problémád van (barnázást ez okozza), akkor kapsz majd utrot a ciklus 2. felére és megerősít majd.
De hidd el, sajnos sok vetélés van így is, későbbi korban is, és nem tudják megmondani, mitől.
Most koncentrálj a gyógyulásodra és a kivizsgálásra!
Jobbulást!
szia! én is ennyi idősen vetéltem el a héten. hétfőn kezdtem vérezni, szerdán még erős pozitív, pénteken már alig látható volt a 2. csík a teszten.
én magne b6-ot kaptam és ágynyugalmat javasolt az orvos. én sem kaptam utrogestant.
nem tudom, mi lehetett a baj, de én is nagyon sokat sírtam. jövő héten megyek uh-ra, hogy kiürültem-e, és remélem, hogy már látni fogja a következő tüszőmet, ami szép nagyra érett! mi már ma együtt voltunk a férjemmel, mert már nagyon hiányzott, hiszen az elmúlt hetekben tartózkodtunk a szextől, nehogy elvetéljek. hát sajnos így is :(
2 évet vártunk, én nem hagyok ki egy hónapot se! vagy ebből baj lehet?
én biztos nem várok 3 hónapot! ha azt mondja az orvos, akkor is csak 1 hónapot hagyok ki, de 3-at biztos nem. bár ez attól is függ, hogy kell-e művi beavatkozás, mert akkor lehet, hogy muszáj lesz várni.
én úgy éreztem, mintha egy menstruáció lett volna, csak előtte 2 hétig pozitív volt a terhességi teszt.
majd írd meg, hogy mi volt az orvosnál! nekem 10 nappal a vérzés kezdete után kell uh-ra mennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!