A madár érzelme kotlani terméketlen tojáson?
Szerintem valahol megviseli, de túllèp akár az ember. Üzenetben kifejtettem.
En..ő
Szerintem ez pusztán ösztön, fajfenntartási ösztön.
Ül, ül és belé van kódolva hogy mennyi ideig tegye, ha addig nem történik semmi akkor leszáll róluk és éli tovább az életét. Ha meg kikel akkor a fióka csipogása előhozza a fiókaneveléshez szükséges ösztöneit... Aztán szintén az ösztönei alapján simán megöli, kilöki,megeszi a fiókáját ha úgy adódik de a tojással is szokták csinálni. Szóval én nem látok bele érzelmeket. De ez csak az én véleményem.
Van egy pár nimfapapagájom. A tojó notorikus tojásrakó volt régen évekig azaz évente több fészekaljnyi tojást tojt de mai napig szokott tojni időnként. Minden tojás üres mert rendesen nem párosodnak amit egyáltalán nem bánok sőt... Szóval ült, ült majd gondolt egyet és szinte egyik napról a másikra egyáltalán nem érdekelték a tojások, akkor szoktam kidobni őket.
Előző, láttál már valaha kutyát? Pl amikor örül, mert megjött a gazdi, és néz a gazdira lelkesen, csóválja a farkát...
Vagy pl a rettegést az állatokon a vágóhídon...
Tehát szerinted az állatok gépek. Érdekes meglátás... Végül is szólásszabadság van, illogikus dolgokat is lehet mondani. Ha nem így lenne, meglepődnék ezen a világon.
"A válasz (akár tetszik, akár nem) az, hogy NEM."
Úgy gondolom, eben tévedsz. Ugyanis a helyzet az, hogy ez is egy válaszlehetőség. Természetesen tarthatsz misét egy templomban, ha engedélyt adnak rá számodra, én nem fogom megtiltani. De ez egyébként a gyakorikerdesek.
" nem képzelek a viselkedésükbe olyat, ami nincs."
Miért képzelsz az állatokba érzelemmentességet?
Olvasd el, kérlek, még egyszer, ezt:
11-21 17:38
Kivetíted másra a saját hibádat. És ennek semmi köze a kérdéshez, ez a gondolkodásmódoddal kapcsolatos hibád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!