Ha befogok egy varjat, szarkát. , megszelídül?
Figyelt kérdés
Kinek van hasonló tapasztalata e téren?Erre felénk sok van,gondoltam ki kéne használni a nagy röpdét,van erre szarka,szajkó,varjak,meg efélék2016. szept. 29. 23:07
11/14 A kérdező kommentje:
már megint itt vagy? :D,hogy miért kérdezem,hát talán mert más a saját kezűleg nevelt és a vadon befogott öreg :),remélem eddig okés?!Amiket meg neveltem azokat elhajtottam a ház körül,meguntam a sok hülyeséget,sokan voltak és rosszalkodtak is,szerencsére sikerült jól elvadítani őket,máig visszajárnak de már nem türnek meg
2016. szept. 30. 19:07
12/14 anonim válasza:
A kérdés az volt: miért nem a pö.csöddel játszol inkább?
13/14 A kérdező kommentje:
Látom te nehéz eset vagy :D
2016. szept. 30. 19:21
14/14 anonim válasza:
Nekem varjam van. Tojás kora óta nevelem, úgy, hogy én vagyok neki a világ közepe. A röpde ajtaját egész napra nyitva is hagyhatnám, akkor sem menne sehová.Minden nap úgy vár, mint zsidók a messiást. Ilyen körülmények közt nem gondolnám, hogy kínzás lenne számára a röpdében való élet. A vadon befogás viszont más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!