Nem tudnatok ezek közül felallitani egy sorrendet, hogy melyik koltozik elobb? Kerlek gyorsan!
Figyelt kérdés
Fehér gólya
Kék cinege
Gatyás ölyv
Seregély
Házi rozsdafarkú
Haris
Nagy lilik
Fekete harkály
2015. dec. 1. 14:25
1/1 anonim válasza:
Én nem tudom a sórendet sajnos,csak azt hogy tőlünk(Sóly) idén a gólyák augusztus utolsó hetében költöztek el.Az európai kék cinege nálunk egész évben megfigyelhető.a madár etetőn rendszeresen látom őket.A seregélyeket februártól talán novemberig lehet nálunk megfigyelni,idén már október utolsó hetében elmentek.szeptemberben pedig pont alma szüretkor egy hatalmas csapat daru madarat látunk vonulni,mivel esősebb idő volt elég jól lehúzódtak nagyon nagy élmény volt gyönyörű madarak.Ne haragudj hogy eltértem a kérdéstől.Had kívánjak neked békés boldog karácsonyi ünnepeket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!