Valami baja van?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem egy tojót, de a földön hordja az egyik szárnyát. Viszont amikor mozog, mászik a kalitka oldalán, vagy csak sétál ugyan úgy mint a másik szárnyát a hátára támasztja, vagy is ugye inkább a farktollára. Gondoltam mikor elkapták egy kicsit fájt neki a szárnya, és amikor pihen, nem tartja meg, mert úgy fáj,de nem is tudom, lehet mindig ezt fogja csinálni? Vagy pár nap és elmúlik? Esetleg ez egy szokás, bár azt kétlem...2015. okt. 28. 12:30
1/4 Zsani vagyok válasza:
Szerintem meg sérült a szárnya vagy el van törve, akkor szokták lógatni a madarak a szárnyakat idővel szerintem helyre fog jönni
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm. De most meg azt is lógatja amit eddig nem... mindegy, remélem helyre jön hamar!
2015. okt. 28. 13:16
3/4 anonim válasza:
Az új madár vásárlásakor minimális karantén idő 2 hét (elkülönítés), ilyenkor kiütközhetnek az esetleges lappangó betegségek. Nem tudom, hogy trauma okozza-e, vagy miről lehet szó, de van egy olyan sejtelmem, hogy magától nem jön helyre..ha van szakember a közelben, megnézetném
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de már kutyabaja! Vagy is ma nem láttam, hogy a földön lett volna a szárnya.
2015. okt. 29. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!