SÜRGŐSEN SEGÍTSÉG KELL, mi baja a hullámosomnak?
Már megírtam, hogy semmi baja. Normális a viselkedése.
Szerintem a szüleid fel tudnak hívni egy madárorvost, vagy megkérdezni a kereskedőt/tenyésztőt, akitől vették.
Normálisan viselkedik, az enyémek is így hűtik magukat a melegben.
Viszont ha hosszútávon csak kölest eszik, attól már komolyabb baja is lehet.
Hullámosnak hullámos a társa. A Katalin és a hullámos papagáj nem ismerik egymás verbális, nonverbális kommunikációját, magyarán kb. olyan "kapcsolatuk" lenne, amit akár egy ember is nyújtani tud.
és erősen egyedfüggő, hogy kijön-e a hullámos a katalinnal.
DE az aranyszabáy az, hogy csak akkor lehet együtt tartani két különböző fajtájú papagájt, ha mindegyiknek van legalább egy fajtársa. Ha csak rosszul olvastm a kérdést, és egy pár hullámos és egy pár Katalin papagájt akarsz együtt tartani, akkor oké, működőképes a dolog.
De amennyiben csak egy hullámos, és egy Katalin papagájt akarsz együtt tartani, én lebeszélnélek. Egy hulit már kapsz 1000Ft-ért, egy katalint 4000-ért. Vegyél mindkettőnek párt, helyezd el őket külön aklotkáan, vagy egy kisebb szobai röpdében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!