Jákó papagájt szeretnék, megéri? .
Sziasztok :)
Ma voltam egy kisállat kereskedésben és ott találtam egy gyönyörű jákó papagájt.Nagyon örültem, mert már régóta gondolkoztam ezen a fajta madáron. Régen már volt papagájom kiskoromtól kezdve. Volt hullámospapagájom, kakadum és rozellám. De már egy jó 6-7 éve nincs madaram és kezd hiányozni. Meg is venné nekem a párom, csakhogy sokan úgy gondolják nem éri meg ilyen drágán beszerezni egy madarat, mivel 150 ezer forint. Szerintetek?
Tájékozódj a tartásáról, ha bírod, akkor persze, hogy megéri.
Nem mellesleg eladó volt az a madár? Mert a mi városunkban például van az egyik boltban egy jákó, de a tulajé és nem eladó. Sokan azt hiszik, hogy megvehető.
Az egyik legokosabb faj. Arra nem is draga, van ahol 2000 eurot kertek erte.
Ha van idod foglalkozni vele, es nagyon szereted, megerheti. Azt csak te tudod. Igenyli a torodest, jatekot, fejlesztest, helyet, valtozatos etrendet, stb. Megvaltozik az eleted. Persze mindig fennall az is, hogy elpusztulhat. Foleg ha nincs megfelelo korulmenyek kozt.
Engem a penz nem erdekel, ha nagyon szeretnem, de nem tartanek jakot, tudom, hogy nem tudnek megadni neki mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!