Mostmár elegem van! Mit csináljak?
Értem de egyszerűen lehetetlen(nek tűnik)!! :(
Nem nincs párja és nem is lesz amíg nem lesz szelíd és nem tanul meg egy két szót.
Sőt szerintem depressziós..kiengedtem repűlni és általában a papagájok körül néznek a szobában,kíváncsiak.
Ez nem, beül a sarokba aztán sza**rik rám. Vissza sem megy a helyére mindig be kell sötétítenem és hajkurászni h elkapjam...Nem gondoltam volna h a hullámosok ilyen taplók..volt már jákóm(3hétig amíg a gazdája nyaralt) na olyan kedves madárral még nem találkoztam.egy éves és szófogadó. Minden nap úgy ébresztett h:reggel van hasadra süt a nap! Nagyon hiányzik annyira jól megvoltunk...
Azért depsessziós, mert egyedül van.
Nem "tapló", lehet, hogy pl. torokatkája, vagy aszpergillózisa van, tehát beteg és azért nem élénk.
De persze a legvalószínűbb az egyedül tartás miatti depresszió.
Mekkora a kalitkája? Hogy van berendezve? Lehet, hogy csak unatkozik, vagy nem azokat a játékokta szereti, amik jelenleg vannak neki. Mivel eteted? Elfogadja a zöldséget/gyümölcsöt/állati fehérjét?
Egy dolgot javasolok: Vegyél neki párt.
Nekem volt egyedül hullámosom, és mikor próbáltam kézből etetni, (hiába vettem ki két órája mondjuk az etetőjét) azután se vette el a kölest a kezenből, hogy kerek egy órát vártam,(mértem az időt) és ültem mozdulatlanul. Hiperfélénk kis madárka, az biztos.
Amióta viszont van egy párja, aki sokkal bátrabb nála, és látja, hogy a párja kb.1 perc után elkezd enni a kezemből, ő is oda pofátlankodik, volt, hogy elkergette a párját a kezemtől, és rögtön enni kezd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!