Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hogyan vágjam le a csírkémet?

Hogyan vágjam le a csírkémet?

Figyelt kérdés
a munkamenetre lennék kiváncsi hogyan?
2008. szept. 5. 21:36
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes válaszokat gondoltam hogy a hülye állatvédők most is pofázni fognak és egyébként nem vagyok állatkínzó azért vágom háznál a csirkét mert az sokkal jobb mint a bolti szar amit 8 hetes korára felpumpálnak 2-3 kilósra a háziról legalább tudom hogy mit evett előtte hol járt stb
2008. szept. 6. 10:47
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Valaki tévesen azt írta, hogy ha leüti a csirkét, nem fog kifolyni a vére. Ha a csirke csak elkábul, attól vérkeringése még van, ezért ugyanúgy kifolyik. Persze ha úgy vágod fejbe hogy elpusztul, akkor azonnal megáll a vérkeringés, és valoban nem folyik ki mert a szív nem pumpálja ki. Az állatvédőknek üzenem, hogy mi disznókat is vágtunk mikor gyerek voltm, és a véreshurka miatt nem fejbelövés volt (húúú)hanem hanem kés. (hááá)

A vegetáriánusoknak pedig azt üzenem, hogy a fogaink a bizonyíték a vegyes táplálkozásra. (én vagyok az elején az a hoizzászóló, aki a gyerekkori "élményét" ;) írta le.)

Szeretettel várom a támadásokat.

2008. szept. 6. 10:58
 23/31 A kérdező kommentje:
ja és annak üzenem aki azt írta hogy nem teremtettem életet és el se vehetem vagy valami ilyesmit hogy én keltettem őket ki őket egy keltetőgéppel úgyhogy ennyit erről
2008. szept. 6. 11:01
 24/31 anonim ***** válasza:
46%
te vagy a paraszt, nem az állatvédők a hülyék ...
2008. szept. 6. 12:00
 25/31 anonim ***** válasza:
79%

Nana, azért ne szidjunk már senkit. Itt senki sem hülye, sem az állatvédők, sem a kérdező.

Bevallom: nem vagyok vegetáriánus, szeretem a húst, kivéve a sertését. Eszem is rendesen. De levágni nem tudnám - kész, ilyen vagyok. És lehet, hogy megkapom azt, hogy akkor nem is vagyok állatvédő: nagyon is harcolok az állatok jogaiért. Kint három szoptatós macsek van, az udvaron egy rakás megmentett állat. De én is ember vagyok, én is eszek húst.

Az én anyukám régen vágott csirkét és most sem tiltakozna, ha felkérnék rá. Csak azt tudom ismételni, amit előttem mondtak. Csak azt tudom kiemelni, hogy rendesen folyasd ki a vérét. ;)

2008. szept. 6. 13:40
 26/31 A kérdező kommentje:
megmondtam már hogy az állatvédőket nem kérdeztem úgyhogy kussoljatok nem muszály elolvasni annak aki jön hogy engedd el meg van szived megölni? stb
2008. szept. 6. 14:51
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

Na amelyik barom beírta hogy nem lehet vegetáriánusnak lenni és húst enni kell az szerintem kezdje a gyilkolást a családtagjain.A tesben-teljesen mindegy milyen élőlény- élete során rengeteg néreg halmozódik fel, kórokozókkal együtt.A vágás során -még ha be is magyarázzuk magunknak hogy tök természetes állatokat kivégezni majd elfogyasztani- a sokk miatt a vérében mégtöbb méreg halmozódik fel és még több mérget fogunk elfogyasztani.

Vannak organizmusok amik hőkezelés után sem pusztulnak el és tökéletesen továbbélnek az emberi gyomorban...A belsőségek elfogyasztása mint pl: a máj egyenesen egyenlő azzal mintha beleharapnánk egy trágyadombba és jóízűen majszolnánk.A máj bontja le a mérgeket illetve az is halmozza fel legjobban.Na most kérdezd meg miért sárgul be akinek leáll a mája...Mikor majd kivégeztél egy ártatlan állatot és felzabáltad remélem kapsz majd egy jó kis fertőzést ami önmagában soha nem okoz panaszt de megmagyarzhatatlan egyéb betegségek kialakulásában fog segédkezni.Azokban a csoportokban ahol nem fogyasztanak állati eredetű táplálékot elenyésző a rákos megbetegedések száma és az egyéb betegségek kialakulásának száma is elmarad a húsfogyasztó csoportokétól.

remélem egyszer eljön az idő amikor egy töllénk ersebb faj külön azért fog minket tenyészteni hogy kivégezzen és tetemeink felfalja, vagy egyszerűen vadászon ránk miközben riadtan menekülünk.Az állatok is gondolkodnak, éreznek, komunikálnak egymással.

2008. szept. 6. 18:27
 28/31 anonim ***** válasza:
47%
Te beteg vagy!
2008. szept. 6. 20:03
 29/31 anonim ***** válasza:
70%
Te, aki vegetáriánus vagy valószínűleg, menj és simogasd a hangyákat, pókokat, gilisztákat...stb.. is, ezekután keress fel egy pszichiátert, jó hosszú kezelés lesz.
2008. szept. 6. 20:05
 30/31 anonim ***** válasza:
2. Válaszoló
2011. márc. 31. 21:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!