Hogyan vágjam le a galambokat?
Milyen az a fiók galamb? Fióka?
Miért nem adod el Őket? Nekem nem lenne szivem levágni Őket...
Vagy ha nem akarsz több galit,akkor dobd el a tojásokat,míg ki nem kelnek és kész.
Szia!
Nyaknyissz...
Ennyi erővel akkor szedjük ki a tyúkok alól is a tojást,és azt sem kell levágni,meg továbbmehetünk a többi állatra amit azért tartunk...de attól még teljesen haszontalan az első 2 HSZ!
egy vega
De sok okos ember van itt, akin hülyeségeket azt bírnak írni!
Több módja van a galambok levágásának!
Egyik, hogy megfogod a szárnyát és odaszorítod a fejét egy kézzel, hogy a nyaka felfelé nézzen és elvágod a nyakát! Ekkor sokáig rángatózik, mert eltart egy darabig, amíg elvérzik és meghal.
Egy másik gyorsabb, ami jobb is, hogy lefogod a fejét egy tuskóhoz és levágod egy baltával.
A harmadik, hogy két ujjad közé fogod a fejét jó szorosan és úgy csinálsz, mintha el akarnád izomból dobni, de a feje bent maradjon a kezedben! De jó erősen csinál és ezáltal leszakad a feje a nyakáról!
A negyedik, hogy megfogod az egyik kezeddel a galambot a másikkal meg rámarkolsz a fejére és letéped!
Sok siket! :)
Nem vagyok gyökér! Ezt kikérem magamnak!
Attól még, hogy Te sosem vágtál le galambot vagy tyúkot és városban nőttél fel nem tudhatod, hogy mi zajlik a falvakban!
Szerinted hogy ölik meg a disznót? Erről mit tudnál mondani, ha már ennyire okos vagy?
Csak annyit mondok, hogy ne szólj bele olyan dologba, amihez nem értesz!
Én faluban nőttem fel és tudom minden állat levágásának a módját, ezért nem kell mindjárt gyökérnek nevezni!
A leghumánusabb módszer a galambra nézve valóban a "tépés"
Kérdezz galambászokat ha nem hiszed kedves 23/l
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!