Hullámos papagájról van szó, olvasd el :' (?
Figyelt kérdés
van 2 hullámos papagájom. Az egyik pár napja alig csipog és sokat prüsszög, valószínűleg megfázhatott. 2 napja be van csukva az ablak, ki se nyitottam (ritkán van nyitva amúgy is) mert félek hogy nehogy jobban megfázzon :( Szerintem meg van fázva és azért prüsszög. Sokat alszik. Eléggé szelíd, bár a másik madárra még rá szokott csipogni meg előbb kivettem és akkor is csipogott. Nem szokott olyan szelíd lenni, hogy a kezemen huzamosabb ideig maradjon. Nem akarom hogy elpusztuljon, ha van 5letetek, hogy gyógyíthatnám meg akkor segítsetek. :( (kb. 7 éve velünk van, olyan 8 éves lehet)2010. márc. 6. 16:21
1/22 A kérdező kommentje:
az még lemaradt, hogy sokat reszket.
2010. márc. 6. 16:23
3/22 anonim válasza:
Esetleg állatorvosra nem gondoltál???
6/22 A kérdező kommentje:
igen csak éppen momentán anyagilag nem úgy állunk, azt sem tudom mennyit kérne el. Egyébként ja, rögtön arra gondoltam.
2010. márc. 6. 16:31
7/22 anonim válasza:
hát igen az anyagiak :S mi sem állunk fényesen! amugy meg tedd radiátor közelbe őket! enyém is volt már megfázva többször is és pár nap alatt végig ment rajta!
8/22 anonim válasza:
hogy ha nincs pénzed állatot tartani, akkor ne tarts, ne neki legyen szar amiatt mert te le vagy égve.
9/22 anonim válasza:
amúgy nincs kiírva a kérdés feltveésnél, hogy "kérdésbe ne írj hangulatjelet!" ??? most ennek mi értelme van hogy odaraksz egy sírós fejet?
10/22 A kérdező kommentje:
pláne hogy apám 2 nap múlva kapna fizut vagy 3 :S
2010. márc. 6. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!