Kezdőoldal » Állatok » Madarak » A hullámos papagájom tojò?

A hullámos papagájom tojò?

Figyelt kérdés

Ez egy szomorú történet....volt 2 hullàmos papagàjom: egy hím és egy nőstény....sajnos a hím megbetegedett....próbáltunk rajta segíteni...de sajnos feladta a küzdelmet...a nőstény azóta nem csipog,megy a hasa és alig eszik...persze őt is kezeltük: melegbe tettük,gőzölögtettük kamilla teával és az UW lámpát is bekapcsoltuk. Az állapota nem javult és romlani se romlott. Minden átfutott az agyunkon és 2 dologot határoztunk meg: vagy depressziós vagy tojó.

Lehet hogy sokan kinevetnek, de kérem csak az válaszóljon aki tud mondani egy normális választ, mert rosszmájú megjegyzésekre nincs szükségem. ;)

2015. jún. 17. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Na várj. Ha volt két papiid, egy hím és egy nőstény. A hím meghalt, akkor egyértelmű, hogy ami maradt az tojó.

De akkor nem értem, mi a kérdés, hogy: depressziós vagy tojó? A tojó alatt mit akarsz érteni?

Egyébként lehetséges, hogy "gyászolja" a párját, ha régebb óta együtt voltak. Azért egy állatorvossal megnézetném, nehogy ő is eltávozzon.

2015. jún. 17. 21:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Tojó alatt azt értem, hogy terhes (gondolom, hogy ezt helyesen nem így kéne mondani, de nem tudom a megfelelőjét. Remélem rájöttetek, hogy mire célzok. :))
2015. jún. 17. 23:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Gondoltam :)

Amire te gondolsz az a kotlós/költő.

A madarak amúgy sem terhesek, ahogy az állatok sem, ők vemhesek, de csak is az emlősök :)

De ezek szerint depressziós. Nincs papagájom, tyúkjaim vannak, de az teljesen másképp viselkedik. Ha költeni szeretne ki se mozdulna az odújából, amiben már 3-4 tojás biztosan bent lenne. Én pedig úgy tudom, hogy a hullámosok pár nélkül nem költenek.

Szerintem vegyetek neki egy társat, egyedül nem jó tartani. Főleg most. Amúgy hány éves vagy? :)

2015. jún. 18. 10:58
 4/7 A kérdező kommentje:
14:)) gondolom azért kérded mert eléggé furcsàn felyezem ki magam:)) de köszi a segítséget:D
2015. jún. 18. 20:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Csak fura volt ez a "terhes madár" kifejezés :)

Ha bármi kérdésed van írj, meg azt is, hogy végül mi lett :)

2015. jún. 19. 10:36
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben.:) az nagy hülyeség lenne, ha nimfa papagàjt vennék mellé?
2015. jún. 19. 12:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Erre a saját papagájomnál is gondoltam. Nem lenne hülyeség szerintem, de jobb ha egy másik hullámost veszel
2015. okt. 28. 13:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!