A hullámos papagájom tojò?
Ez egy szomorú történet....volt 2 hullàmos papagàjom: egy hím és egy nőstény....sajnos a hím megbetegedett....próbáltunk rajta segíteni...de sajnos feladta a küzdelmet...a nőstény azóta nem csipog,megy a hasa és alig eszik...persze őt is kezeltük: melegbe tettük,gőzölögtettük kamilla teával és az UW lámpát is bekapcsoltuk. Az állapota nem javult és romlani se romlott. Minden átfutott az agyunkon és 2 dologot határoztunk meg: vagy depressziós vagy tojó.
Lehet hogy sokan kinevetnek, de kérem csak az válaszóljon aki tud mondani egy normális választ, mert rosszmájú megjegyzésekre nincs szükségem. ;)
Na várj. Ha volt két papiid, egy hím és egy nőstény. A hím meghalt, akkor egyértelmű, hogy ami maradt az tojó.
De akkor nem értem, mi a kérdés, hogy: depressziós vagy tojó? A tojó alatt mit akarsz érteni?
Egyébként lehetséges, hogy "gyászolja" a párját, ha régebb óta együtt voltak. Azért egy állatorvossal megnézetném, nehogy ő is eltávozzon.
Gondoltam :)
Amire te gondolsz az a kotlós/költő.
A madarak amúgy sem terhesek, ahogy az állatok sem, ők vemhesek, de csak is az emlősök :)
De ezek szerint depressziós. Nincs papagájom, tyúkjaim vannak, de az teljesen másképp viselkedik. Ha költeni szeretne ki se mozdulna az odújából, amiben már 3-4 tojás biztosan bent lenne. Én pedig úgy tudom, hogy a hullámosok pár nélkül nem költenek.
Szerintem vegyetek neki egy társat, egyedül nem jó tartani. Főleg most. Amúgy hány éves vagy? :)
Csak fura volt ez a "terhes madár" kifejezés :)
Ha bármi kérdésed van írj, meg azt is, hogy végül mi lett :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!