Nimfáim teljesen elviselhetetlenné váltak. Mi tegyek?
Figyelt kérdés
Teljesen elvagyok keseredve. Tavaly kaptam egy kedves, aranyos kis nimfafiút. Hamar kézhez szokott, viszonylag csendes volt. Nem akartam, hogy egyedül legyen ezért fél év után vettem mellé egy párt. Csendes volt eleinte, nem gondoltam volna, hogy gond lesz vele...Pár hónap alatt sikerült megmutatnia milyen a valódi énje...Fülsüketítő visító hangja van, mindent szétrág, tönkretesz. Minderre a fiút is egyre jobban tanítja...A kalitkát lassan tönkreteszik. Nem tudok tőlük tanulni és tévézni sem. (Meg semmi mást sem...)
Mit csináljak? :(
2010. febr. 25. 16:46
11/15 anonim válasza:
Akkor szerintem keress fel egy tenyésztőt a közeledben és cseréld el egy tényleg tojóra.
12/15 anonim válasza:
figyelj ha nem bezártságba lennének meg nem ilyen kis 35*35 s szar kalitkába lennének bezárva nem sipolnának minden ap ugy 2-3 órára kinnkell legyenek . mozgás kell nekik ezen a repülést értem kalitkát meg nem értem hogy tudják tönkre tenni. tyukhálóbol csináltad nekik vagy mi ?? vagy tán fából ?? ha abból akkor cska gratulálni tudok ja és mennyi idősek ? mer ha 4-5 hónapos a him akkor még bő 1 hónapig visitani fog de tükröt ne tegyél be nekik mer az meg fokozza a sipolást mer látja önmagát ezért mégtöbbet sipol. TÜKÖR TILOS !
13/15 A kérdező kommentje:
Hatalmas kalitkájukat van, amit úgy tesznek tönkre, hogy a lenti műanyag részt szétrágják pedig van benn nekik csőrkoptató meg egyéb játék. Tükör nincs. Kiszoktam őket engedni, bár csak az egyik jön ki. Egyébként egy év körüliek.
2010. márc. 5. 16:20
14/15 anonim válasza:
ő van benn nekik papagáj homok ?? zöld eleséget kapnak ?
15/15 A kérdező kommentje:
Homok nincs benn nekik.
Répát szoktam nekik adni rendszeresen.
2010. márc. 5. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!