Lehet tartani kis sárgabóbitás Kakadut a Szobámban?
Kell neki kintre is volier vagy elég csak bentre??
Szerettem volna eggyet , sokat foglalkozznék vele meg ami kell azt megadnám csak a hellyel van gondom mert nem vagyok biztos benne mi kell. :S Légyszi normális válaszokat köszi :)
A kirepülési idő az a fiókák életében amikor kijönnek az odúból/fészekből. A kirepüléskor még nem önállóak azaz a szüleik etetik őket de már a röpde aljában mászkálnak, azt tanulják hogyan kell a rácson mászni,megülni az ülőrudakon és próbálgatják a repülést, figyelik a szüleiket hogy hol,hogyan és mit esznek, hogyan viselkednek,stb. azaz a papagáj élet dolgait tanulják.
"kis kakadu" alatt mit értesz? Nimfát?
Az hogy mit jelent a bóbitájuk állása(hogy lesimítják vagy teljesen felállítják vagy épp középmagasságban van) az adott pillanattól, a szituációtól függ.
Ha tanulni akarsz ajánlom ezeket a filmeket:
youtube.com/watch?v=T9kJkCBtBRg
youtube.com/watch?v=sZLqbcjT1i4
videa.hu/videok/allatok/2015.02.05.-papagajvilag-capas-merul
esek-WQUNbcFscCbPk3VH
És a már említett papagájvilág alapítvány facebook oldalát amiről korábban már belinkeltem néhány hasznos bejegyzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!