Kvantumfluktuáció nem létezik, Szabó László professzor úr megmondta. Az csak a 300%-os hatásfokú örökmozgó generátor mellékterméke.
2015. febr. 11. 23:42
12/25 A kérdező kommentje:
#8: láttam, hogy lépegettek, amikor nem figyeltem meg.
2015. febr. 11. 23:42
13/25 anonim válasza:
Úgy látom, fekete lyukba futottál. :-)
Nézz meg inkább egy jó filmet, ha már ilyen tudományos kedvedben vagy, akkor mondjuk ezt: [link]
2015. febr. 11. 23:43
14/25 anonim válasza:
Kéne cisnálni egy Schrödinger verebe kísérletet is.
2015. febr. 12. 00:21
15/25 A kérdező kommentje:
Rád bízom, hogy kitaláld, miért nem csinálnak.
2015. febr. 12. 01:17
16/25 anonim válasza:
Nagyon sokat, mert a veréb nem tud repülni, csak levitálni, mert az ősi atlantiszi levitáló energiát birtokolja, amit a sámánverébtől tanult. Én ott voltam és mindent láttam! Aki nem hiszi, bizonyítsa be, hogy nem! Úgysem tudtok semmit, mert nem vagytok még azon a szinten, és nem is értem, hogy minek jönnek ide okoskodni a szkeptikuskák?! És tudjátok meg, mindenkit lepontozok aki racionálisan gondolkodik és nem hisz el mindent bemondásra. Nem láttok az orrotoknál tovább, mert nem hiszitek el, hogy mindent az Illuminati és az ördög és az ufók irányítanak.!
Remélem tudtam segíteni.
2015. febr. 12. 07:59
17/25 anonim válasza:
"Láttam, hogy lépegettek, mikor nem figyeltem meg" :DDDDDD
Ja, a süketek meg szokták őket hallani, amikor csipognak.
Egyébként a verebek nem azok, aminek látszanak.
2015. febr. 12. 08:46
18/25 anonim válasza:
A kvantumfizika egyik kijelentése, hogy a veréb csak akkor sétál, ha nem nézzük. Amint vizsgálni kezdjük, egyből ugrálni kezd, ezért nem lehet egyszerre meghatározni a veréb lábainak és a lépéseinek a számát.
2015. febr. 12. 17:55
19/25 anonim válasza:
Én már azt sem tudom, hogy miről is beszélünk. Most akkor ez trollkodás akar lenni? Ebben az esetben tönkre vágod a trollok rossz hírnevét cseszd meg! :((
2015. febr. 12. 19:31
20/25 anonim válasza:
nem tudjuk meghatározni a veréb lábainak a számát? én azt hittem 2 van neki
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!