Mit csináljak ha a madaram káromkodik? Részletek lenn!
Figyelt kérdés
A beszélő papagájom elkezdett beszélni! Amit hall utánozza!:S:S Ez addig nem is lenne baj, amig azt nem kiabálja vendégeknek hogy "kuuurva anyáád tunkold csak te pinnna" Már megfenyegettem hogy " Ferike ha igy bezsélsz repülsz a háztól" de csak folytatja. :S Mit lehett tenni, hoyg leszokjon erről a szokásáról?:( egy aggódó gazdi2010. febr. 6. 14:48
21/29 anonim válasza:
FAKE=KAMU! Ez még poénnak is sz*r. Látszik is hogy kamuzol, mert írod a Smilekat ":D:D:D:D:D:D" Mintha nagyon örülnél ennek. Te, nagyon unatkozhatsz, hogy ilyen kérdéseket írsz ki!
22/29 A kérdező kommentje:
aha télleg unatkozok:D:D:D
2010. febr. 6. 15:58
23/29 anonim válasza:
Inkább tanulnál, mert nagyon hülye vagy...
24/29 A kérdező kommentje:
:D okésfőnök :D:""D
2010. febr. 6. 16:14
25/29 anonim válasza:
Hol lehetne venni ilyen beszélő papagájt és mennyiért?
26/29 Zsirember válasza:
Nekem is káromkodott a papagájom,de mióta szenteltvízzel itatom elmúlt.
27/29 anonim válasza:
Valahol olvastam, hogy Sarah Bernhardt, a nagy francia színésznő imádta az állatokat, rengeteget tartott otthon, volt papagája is. Az viszont csak egy szót tanult meg: KÖVÉR. És ezt a színházigazgató valóban nagyon kövér felesége előtt ismételgette a partin. Nagy botrány lett belőle.
29/29 anonim válasza:
Rakd át a kalitkáját a hálószobából máshová, ha éppen a férjurad káromkodós kedvében van. Egyébként én kikaparnám a a párom szemét, ha nekem ilyeneket mondana!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!