Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Miértrágja ki a falat a ninfa...

Miértrágja ki a falat a ninfa papagályom? (infok lent)

Figyelt kérdés
Nálunk a fallnál van egy parketta szegély és az egyik ajtómnál mindig rágja a falat és mostmár van egy kisseb lyuk is ott miért!?

#Pupugály
2015. jan. 11. 14:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Akkor mi a francnak engedett egyet?

Ha egyszer beleegyezett hogy lehet egy akkor beleegyezett,elfogadott mindent ami a tartásával jár. Amibe a hangosság is beletartozik. Na meg a fajtárs is.

Egyébként pedig egyáltalán nem biztos hogy hangosabbak lesznek. Nálam csöndesebbek mint az átlag. Mondjuk nálam van sokféle elfoglaltságuk és sokféle inger is éri őket így elfoglalják magukat mással is nem csak csipogással.

2015. jan. 29. 23:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Csak akkor tudnak hangosabbak lenni ha egyszerre kezdenek csiripelni. nekem az a tapasztalatom hogy felváltva csinálják... egyszer be indul az egyik aztán mindketten kushadnak majd a másik indul be.

Nálam általában inkább csak az egyik hangos. Volt egy fiúm, és elég hangos meg rosszalkodó volt, kb 1 éve lett egy fiú ,,párja", azóta a másik is szelídebb lett, de csöndesebb is. Nagyon nyugodt és sose rágcsál szinte a másik viszont helyette is ezerrel pörög.

Szóval abszolút nem biztos hogy hangosabbak lesznek.

A falat meg egyszerűen borítsd be papírral. Én is azt csináltam ott ahol a kalitka van, aztán ha ne adj isten nagyon meg rágják ki tudom cserélni.

2015. jan. 31. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!