Kezdőoldal » Állatok » Madarak » SEGÍTSÉG! Tojt a papagájom,...

SEGÍTSÉG! Tojt a papagájom, nincs odú, semmi újságpapíron van. Szórjak mellé homokot, vagy ilyenkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
Most tojt a papagájom,újságpapíron van a tojás..A papagáj nem marad rajta,felült a faágra..Mit csináljak?Ilyenkor mi lehet a tojással???Segítsetek!
2010. jan. 31. 16:39
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
19:33 - Akkor mégse volt meg minden. Amúgy én hobbitenyésztő vagyok, és az enyémek utálják a tojást, viszont mindenféle gyümölcsöt megesznek. Egyszer se ették meg a saját fiókát, a tojásaik közül pedig csak a terméketlent törték fel.
2010. jan. 31. 19:40
 12/22 anonim ***** válasza:

Itt nézhetsz odú típusokat, le van írva, melyik milyen madárnak alkalmas:

[link]

(kisállat-kereskedésekben általában van)

Forgácsot rakj bele, olyant, amilyen rágcsálóknak is kell, de faáru boltokban is előfordul, hogy a fölösleges forgácson túladnak, megkérdezheted olyan helyeken is.

Nem kell sok, de ha többet raksz, mint amennyi kell nekik, azt úgyis kidobálják.

2010. jan. 31. 19:44
 13/22 Bogyigazdi ***** válasza:

Nincs mit.Mi először csináltunk...vagy 4órát küszködtünk apuval vele, és végül az énekes papagájok foglalták el:).

Másnap vettem 6-700ft ért 5perc alatt, és nem olyan "béna", mint apum eszkábált:):), szerintem jobban megéri.

Homokot és forgácsot(de csak port) is rakhatsz alát, de úgyis kikaparja a nagy részét...nálunk legalább is mindengyik azt csinálja, a papáméknál meg nem:S.

Milyen papagáj???:)

Én a hullámosos vagyok:)

2010. jan. 31. 19:44
 14/22 Bogyigazdi ***** válasza:

19:40

Szerintem a 4 fióka is "lefárasztotta" őket, meg társas kalitban költöttek, az is lehetett a gond.

Az enyémek nagyon szeretik a tolyást, és még a héját is összetörtük nekik, és a tojásra rászoruk. Most viszont héjástuk, kettévágva kapták, és a héja is eltűnnt!!:S Még szoktak kapni tyúkhúrt, salátát, almát répát, bár nem nagyon eszik. És vitaminos kaját kap, bár nem tudom, hogy a vitamin rudat mennyire eszik

2010. jan. 31. 19:50
 15/22 Bogyigazdi ***** válasza:
Jah, és ne riaszd el a hímet, ha fiókakát akarsz, inkább hagyjátok kettesben őket!!!:)
2010. jan. 31. 19:51
 16/22 A kérdező kommentje:

Egy Nimfa és egy Hullámos papagájom van..Nimfa a nőstény:D

Ja azt még megkérdezném hogy ugye ez így nem gáz ugye??:D:D

2010. jan. 31. 20:29
 17/22 Bogyigazdi ***** válasza:

:)Nem gáz, de nem hiszem, hogy a 2 faj eredményesen összepárosodhat, bocsi!

A madaraknál nem úgy van mint a kutyáknál, hogy egy beagle és egy dalmata nászából kiskutyák születhetnek.

2010. jan. 31. 23:22
 18/22 Bogyigazdi ***** válasza:
Megkérdeztem a papámtól, és azt üzeni ne add fel, mert előfordulhat! Kérlek írd meg mi lett az eredmény!!!!:)
2010. febr. 4. 20:35
 19/22 anonim ***** válasza:
A nimfa és a hullámos 2 külön faj, nem képesek közös utód nemzésére. :-) Nem lesz fióka.
2010. febr. 4. 20:37
 20/22 A kérdező kommentje:
Hát eddig semmi változás nem történt..:S Meddig várjak szerintetek?Hát sajnálom ha nem lehet fióka..:(
2010. febr. 17. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!