SEGÍTSÉG! Tojt a papagájom, nincs odú, semmi újságpapíron van. Szórjak mellé homokot, vagy ilyenkor mit csináljak?
Ha nincs hím, ami megtermékenyítette volna a tojást, akkor simán csak tojt,mint a tyúkoknál is szokott lenni.
Viszont ha nem foglalkozik vele és mégis van rá esély, hogy megtermékenyített tojásról van szó, és mégsem foglalkozik vele, akkor vedd ki tőle, nem érdekli.Nagyon nem tudsz vele mit kezdeni sajnos, esetleg a keltetőgép...Sajnálom :(
Van hím papagáj.Nem?Biztos?:(
Pedig már kezdtünk örülni,hogy lesz fióka:(
Szia!!
Előszőr is, milyen papagájról beszélünk?? Soknak van különleges igénye! Társas kalitkában van?
Általában minden papagájnak kell berakni odút, a szövő madaraknál van máshogy, de nekik is kell anyag...
Egyébként a tojó a 2. tojásnál kezd el ülni a tojásokon, és ált. 2 naponta tojik 1 tojást.
Nekem is volt már olyan, hogy az itatóból kifogyott a víz, erre a pinty elfoglalta mint odút, na akkor találtam a földön tojást, ami a hullámospapagájoké volt, hogy hogy kerölt oda...
Mi raktunk be nekik odút, és 7 tojásból 4 ki is kellt szépen. Ez volt tavaly.
Most külön vannak rakva, és ma tojta az 5.-iket. Nekem nagyon szépen, az elejétől! ül a mama, és a hím is vele van sokszor.
1 évben csak 1x hagyd tojni, vagy pár hónap szünet, 2x egymás után ne! Nekem 2x is megették a az 1 napos kicsiket, mert, mikor kirepült a négy fióka rögtön jött a tojás, és nem vettem el tőle az odút...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!