Aki tartott már otthon varjút, vagy hasonló igényű madarat mit adott neki enni?
A varjúnak szerencsére szinte bármi jó! Ha mondjuk enyhén sült májat adsz neki az tökéletes... Persze azért legyen valamennyire változatos az étrendje.
Azt megkérdezhetem, hogy hogy szerezted?:D (Nem mintha varjút akarnék tartani)
Kicsit utána néztem és általában macska konzervet és konyhai maradékokat adnak neki... Pl. a csontról szívesen lecsipegeti azt a kevés husit :D Állítólag szereti a karfiolt meg ilyesmit is. Ami emberi fogyasztásra alkalmas azt adhatsz neki :)
Tényleg érdekelne, hogy hogyan tettél rá szert, meg minden vele kapcsolatos dolog. Pl. dolmányos? Ha van kedved írhatnál róla itt vagy akár privibe... Nekem is megjött a kedvem a tartásához, persze én még (!) semmit sem tudok róla szóval majd, ha valaha "szerzek" egyet (vagy többet, nem tudom hogyan jobb neki) az még sokára lesz.
Azt tudom hogy a konzerv jó neki, de a száraz macska kaja is? mert olyat hallottam, hogy patkány tápot szeretik a szárazat.
Még nincsen meg a varjú, csak tervezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!