Miert akar mindenaron berepulni a hazba a kismadar?
Egy kismadar reggel 9 ota probalkozik berepulni az egyik helyisegbe a hazba. Ket ablaknal is probalkozik szegenykem. Probaltam rajonni miert annyira fontos neki de el sem tudom kepzelni. Lehuztam a redonyt is egy ideig, hatha megunja, de nem. Szegenyke ott repked meg sir egesz nap. Kb mintha vmelyik csaladtagja lenne idebent de nincs bent egy madar sem, mar korbeneztem a hazat.
Jart mar igy vki? Mit csinaljak vele?
Kedves valaszolok! Koszi szepen mindenkinek a segitseget.
Egyebkent vegul nem engedtem be mert hirtelen el kellett mennem, aztan ma meg mar nem is megyek vissza, majd honap reggel csak.
Ugyh igy kivarjuk h ha tenyleg igaza van a 7-es valaszolonak ami szeeintem is a legvaloszinubb, akkor holnap mar nem lesz ott, mert sotetben valoszinuleg nem fogja latni a tukorkepet. Ha meg mas van a dologban akkor holnap is ott lesz es akkor tenyleg beengedem :-)
Egyebkent nekem is volt vmi "ezoterikus" jelentesfeleseg az eszemben... bar ha tenyleg uzenetet hoz akkor hogy mondja el ha beengedem???
Ja a masik meg h ha esetleg vmilyen uton modon megiscsak van bent a hazban masik kismadar az is kiderul mert a riaszto be van kapcsolva es abban a helyisea ugyh ha madarka mozdul akkor megszolal a riaszto.
Na ezt jol megmondtam, azert remelem ertitek ;-)
Megegyszer koszi es mennek a zold kezek mindenkinek :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!