Miert akar mindenaron berepulni a hazba a kismadar?
Egy kismadar reggel 9 ota probalkozik berepulni az egyik helyisegbe a hazba. Ket ablaknal is probalkozik szegenykem. Probaltam rajonni miert annyira fontos neki de el sem tudom kepzelni. Lehuztam a redonyt is egy ideig, hatha megunja, de nem. Szegenyke ott repked meg sir egesz nap. Kb mintha vmelyik csaladtagja lenne idebent de nincs bent egy madar sem, mar korbeneztem a hazat.
Jart mar igy vki? Mit csinaljak vele?
Van kiteve nekik rengeteg madarkaja ugyh nem hiszem h ehes. Amugy kutyak is vannak a hazban, igaz nem bantanak ha lenne bent egy kismadar de nem lennenek nyugton az biztos. Ahhiz kepest teljesen nyugodtak. Amugy komolyan mondom hogy mar megfordult a fejemben h beengedem de egyreszt nem az en hazam masreszt meg mivan ha utana nem tudom ""kizavarni" na arrol meg nem is beszelve h osszekakil mindent.
De amugy nagyon sajnalom szegeny kismadarat! Neha csak ul az ablakparkanyon es kopogtatja a csorevel az ablakot...
Pedig be kéne engedni,nekem ez már gyanús.
Próbáld meg! :)
Nem bemenni akar az a madárka, hanem az ablaküvegen visszatükröződő képét támadja. Azt hiszi szegényke, hogy vetélytárs. Amit te sírásnak véltél az harci kiáltás volt részéről.
Egyébként én is tapasztaltam már, hogy a cinkék - így tél végén - hajlamosak letámadni a tükröző felületeket. Igen harciasan viselkednek ilyenkor. Sajnos annyira, hogy sokszor összetörik magukat és elpusztulnak.
Ezért jobb helyeken igyekeznek védekezni a jelenség ellen. Tükröződésmentes felületek, védőháló stb.
dellfil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!