Etetitek már a cinkéket, stb?
Figyelt kérdés
Minden télen szoktam,de idén még nem kezdtem el.2009. dec. 1. 18:40
2/8 anonim válasza:
Mi mindennel lehet etetni őket? Gondoltam rá, hogy kiteszek egy madáretetőt, mert imádom nézni őket, de ha olyat esznek, amit nem lehet kapni túl sok helyen, akkor nem rakok ki, nehogy hoppon maradjanak később.
3/8 anonim válasza:
Én is etetem őket, olajos magok (napraforgó, tökmag, köles). Cinkéknek faggyú, szalonna (csak ne legyen sós!)
Lehet kapni mag keveréket is, az is jó nekik. Alma darabok.
Kenyeret és hasonlót ne adj nekik.
4/8 anonim válasza:
Mi itthon sajnos nem tudjuk etetni őket, mert van egy macskánk, aki nagy vadász..
De anyukáméknál már van kint etető, azt hiszem.
5/8 anonim válasza:
Úgy tudom csak akkor szabad elkezdeni az etetést ha magátol már nem talál.
6/8 anonim válasza:
Amíg a madarak találnak máshol kaját addig nem kell!Én is szoktam őket etetni de még nem etetem!
7/8 anonim válasza:
Akkor kell etetni, ha már tartós hidegek vannak. Viszont ha valaki elkezdi, akkor egész télre kell kalkulálni.
8/8 anonim válasza:
Gondolom a pirított napraforgó meg a tökmag nem jó ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!