Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Mennyi idő után fog megszólaln...

Mennyi idő után fog megszólalni? Annyira csendben van még.

Figyelt kérdés

Ma vettem nimfapapagájt,ideges és vad volt eleinte,de mostmár ha közel hajolok hozzá és beszélgetek hozzá,akkor nem ijed meg!

Viszont még azóta se nem evett,se nem ivott...csak ül egy helyben....

Tapasztalatok?

Válaszokat előre is köszönöm.

2009. nov. 18. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha több napig nem akar enni, akkor gáz van, mert nem is fog magától.

Én is vettem egy nimfát 3 hónapja és egyedül nem akart enni. Beraktam hozzá a két hullámost és egyből megjött az étvágya.

Ez azért volt, mert nem volt még sosem egyedül és nagyon elszomorodott, hogy el lett választva a társaitól.

Viszont, amióta elkezdetett enni és sokkal jobban lett és megszelídült azóta már a hullámosok sincsenek vele együtt.

2009. nov. 18. 19:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Most elvan,néha fel-fel szólal,mikor füttyögök neki:)

Amúgy meg körbe-körbe mászkál a ketrecben:)

Nagyon aranyos,csak megjön az étvágya...

2009. nov. 18. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem hogy mennyi idős a nimfád ? mer az enyém ugy 2.5 hónapos és eddig csak 3 szor fütyörészett de csak 2 percig mikor ott voltam vele és mikor kimegyek szobából akkor meg cska fütyül és fütyül ugy 1.5 hete van nálam és már második nap a vállamra tudtam tenni olyan szelíd volt
2009. nov. 18. 20:46
 4/5 A kérdező kommentje:

Én ma vettem kereskedésből,nem tudom pontosan mennyi idős...

De nagyon aranyos:)

Most már néha-néha megszólalgat:)De még nem füttyög.Borzolja a tollait...:)

2009. nov. 18. 21:05
 5/5 anonim ***** válasza:

ja :) de gondolom ki nőttek teljesen a tollai mert enyém nek a feje hátulján még nem nött ki teljessen

am grat hozzá:)

2009. nov. 18. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!