Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy bírjam rá a cicákat,...

Hogy bírjam rá a cicákat, hogy csendben legyenek?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy nemrég szült a cicánk. A padlásra telepítette a kölyköket, ami nem is lenne baj, mert biztonságban vannak, DE! az én szobám fölött van a 'fészek', amit a kicsiknek csinált.

Most elkezdtek mászkálni a cicusok.. és valahogy sikerült bemenniük a szigetelés alá, szóval most a gipszkartonon futkosnak.. elég idegesítő. :S Éjjel nem bírok tőlük aludni, mert néha még nyávognak is.. :@

Hogy ijesszek kicsit rájuk, hogy kimásszanak onnan? És inkább más területet fedezzenek fel a padláson? :D

Hiába kopogtam fel.. meg se rezzentek.. kicsi csönd, azóta megint kapirgálnak.. :( Esetleg valami éles hang? Vagy mi legyen? :)

2010. júl. 8. 21:01
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Az én szobám mellett egy nagy fenyőfa van,éjjel nappal tele van madárral,ami nem is zavarna,csak éjszaka elég idegesítő.JÓ megoldás erre a füldugó=D Próbáld ki te is!
2010. júl. 8. 21:07
 2/9 A kérdező kommentje:
És szerinted este 9kor honnan szerezzek füldugót? :( Sajnálom, de valami azonnali megoldást keresek. :S
2010. júl. 8. 21:08
 3/9 anonim ***** válasza:
kiabálj fel rájuk.. de tényleg.. mérgesen, mély hangon és nem utolsó sorban hangosan... vagy szerezz egy vuvuzelát és koncertezz nekik egész éjjel. garantáltan elmegy az életkedvük:D
2010. júl. 8. 21:13
 4/9 anonim válasza:

próbáljátok vissza ragasztani

jó erősen kopogj fel folyamatosan ha elkezdik akkor újra addig míg télleg megilyednek tőle és abba hagyják

2010. júl. 8. 21:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hiába kopogok.. csend lesz kicsit, aztán újra kezdi. :( De már annyira idegesít, komolyan sírni tudnék.. éjjel is alig aludtam, óránként felébredtem rájuk. :S Napközben elülnek, ilyenkor meg újrakezdik. :(
2010. júl. 8. 21:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok újra=) Hát akkor vegyél füldugót holnap=D De amúgy az is eszembe jutott,hogy lefekvés előtt a kiscicákkal játssz jó sokat,hátha elfáradnak és éjszaka kuss lesz.De esetleg csinálhatsz nekik fonálra tekert parafadugót,azt lógasd fel közel az alvóhelyükhöz aztán lehet,hogy azzzal fognak ma játszani.Egy próbát megér
2010. júl. 8. 21:48
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát ez a baj, hogy még nem hozta le őket az anyuka. :S Amúgy nem lenne gond, mert garázsba simán belehetne őket telepíteni.. ajj.. de olyan buta az anyacica is.. Fenn a padláson csodálom, hogy még nem kaptak hőgutát ezek a szerencsétlenek. :\
2010. júl. 8. 22:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Hajszáritó. Hirtelen, feléjük tartva.
2010. júl. 9. 00:28
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha felkelsz kérdezd meg apádat, hogy nem kellene-é csinálni valamit a szigeteléssel, mert az mókás lesz, ha az egerek fészkelik be alá magukat vagy ilyesmi.
2010. júl. 9. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!