Kiscicám és törpehörim hogyan legyenek jóbarátok?
Ezzel nem értek egyet. Nekem is voltam hörcsögjeim és macskáim is mindig és igenis össze lehetett szoktatni. Először felügyeltem és ha megpróbált támadni leszedtem róla. Egy macskám volt, aki nagyon nagy vadász volt, képes volt nyulat is fogni, na a hörcsögfogásról őt nem tudtam leszoktatni, de a többit igen, még a papagájt sem bántották,pedig a szobában szabadon röpködhettek.
Volt kisnyulam is,szobanyúl és az egyik macskám megtámadta, a másik pedig a legjobb barátja lett, olyanannyira, hogy egyszer a nyúltápba is belekóstolt, utána undorodva távozott a szobából :D Dörgölőzött hozzá, úgy, mint a lábunkhoz. Utána a vadászvérű macskám is megbékélt a nyúllal és nem bántotta.
A kutya macska ellentétet is ki lehet küszöbölni. Ha nálad a cica kicsi, akkor nem lesz gond, csak legyél mindig velük, hogy a tragédiát meg tudd akadályozni.Nálunk a macskák felnőttként szokták meg a kisállatokat, kiscicával még könnyebb lesz.
Nem lehetetlen, nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!