Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Rosszul van a nimfám mit...

Rosszul van a nimfám mit csináljak?

Figyelt kérdés
2 napja van nálam a nifmám rendesen eszik iszik és egy nap alatt meg szelidült(nem tudom ez gond-e) de ma este észre vettem hogy ki köpködi a kaját amit azelött evett és egyszer köpöttki közepes mennyiségű nyálat is . mit tegyek kérlek segitsetek !?!?!!!!!
2009. nov. 11. 19:38
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Nem piheg? Figyeld meg jól. A miénk ezt tette és tüdőgyuszit kapott szegényke. Két nap alatt elment, pedig gyógyszert is kapott.
2009. nov. 11. 19:47
 2/6 anonim ***** válasza:
Mi az h mit tegyél??? Állatdoki!!! Legalább beszélj vele telefonon, majd megmondja hogy bevidd-e, ha problémás utaztatni.
2009. nov. 11. 19:59
 3/6 A kérdező kommentje:
MI AZ HOGY PIHEG ????
2009. nov. 11. 20:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Na elvitted?
2009. nov. 17. 14:40
 5/6 A kérdező kommentje:
nem vittem el másnapra már semmi baja se volt meg most sincs hála isten . azt nem tudod miért cseszteti állandóan a tollait ? vagy ezt szokták ?
2009. nov. 17. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem régen volt papagájom, de nem nimfa, csak tippelni tudok mire gondolsz. Szerintem vedlik, kihúzogatja néha a tollait amik már csak útban vannak, azért csipkedi.
2009. nov. 18. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!