Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Hogyan szoktassam kézhez...

Hogyan szoktassam kézhez veszekedés nélkül hullámos papagájaim? Többi lent.

Figyelt kérdés
Három hullámos papagájom van házilag készített kalitkában. két fiatal hullámos már szépen eszik a kezemből, odajön a finom falatokért a bejárathoz, egyszer már rá is ült az egyik a kezemre. De nagyon nehezen megy a dolog mert folyton összevesznek a kaján, és így egymást elzavarják. Mit tegyek, hogy ne veszekedjenek, hogyan tudom nyugodt körülmények között szelídíteni Őket.Egy tojó, és egy Hím. A harmadik is hím, Ő hozzám került, és kicsit depressziós, félénk, de ha külön kalitkába teszem, akkor a kicsik csak csüngenek a kalit oldalán, és közel akarnak kerülni az öregebbhez, A félénk hullámos biztos idősebb, de nem tudom mennyi idős lehet.Így hárman vannak együtt, nem tudom biztosan jó -e ez így.Köszönöm ha segítetek!

2013. szept. 16. 07:30
 1/2 anonim ***** válasza:

3-at együtt tartsd ha elég nagy a helyed.

Szelídítéskor emg csak az egyikkel foglalkozz, csak az egyiket engedd ki a kalitból, így nem vesznek össze, meg még ád is fognak figyelni nem egymásra.

2013. szept. 16. 14:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged!!!
2013. szept. 17. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!