A hullámos papagájok mennyire szeretik a hintát és a létrát?
Szerintem a papagájoknak is lelkük van, és ezért válogatósak, de mivel nagyon okosak is, szoktathatók és taníthatók.
Ezért is nem mondok példákat, miket szeret a mienk, mert amennyi volt, mind mást szeretett. Próbát megér, hogy beteszed,
A kézzel épített létrához mindenképpen gyümölcsfákat ajánlok alapanyagnak, azt szeretik rágcsálni is. Esetleg finomságokkal lehet rászoktatni, hogy felmenjen (ha nincs kézhez szoktatva, a létrára rakod, és felmászik érte).
Tükröt nem szabad nekik adni, sem csengőt!
Az én madaraim mindig veszekednek a hintán, hogy ki legyen benne, ezért vennem kellett egy másikat is. :D Imádják, éjszaka azon alszanak. Szeretik lökni magukat. A létrákon is élveznek mászkálni.
Mindenképpen a madártól függ, hogy ő éppen mit szeret. Ki kell tapasztalni és kell a változatosság. :)
Még annyit elfelejtettem, hogy ne várd azonnal a reakciót. Félénk madarak, de idővel győz a kíváncsiság! :)
Az enyémek kaptak egy játszóteret, minden extra van rajta. 2 hét volt, mire az egyik kipróbálta és nagyon megszerette. A másik félt tőle még egy hónapig, most meg imádja. :D
3as voltam. :)
Az enyémek a hintát nagyon szeretik, abban ülnek sokat, abban alszanak, és nekem is lökik magukat, még este sötétben is :). Amikor meglett a 2. hullámosom, nekem is veszekedtek a hintán, ha az egyik beleült, a másik a farkát húzogatta, amíg ki nem ugrott, utána meg fordítva. :D
Aztán csináltam nekik egy jó nagyot, az idejük nagy részét abban töltik.
Létrájuk nincs, mászókájuk van, de azt is szeretik, sokat csüngenek rajta :) Ilyesmi [link]
A tükör tényleg veszélyes, mert az hiheti, hogy a párja van benne, és neki áll etetni, és felöklendezi a magokat, és ettől begyulladhat a begye.
A csengő miért rossz neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!