Mit tudnék csinálni ha van egy madár ami minden nap már kora reggel rázendít a csiripelésével és nem lehet tőle aludni?
Figyelt kérdés
Egy-két hete kb hallom hogy egy kismadár folyamat megállás nélkül csiripel. Nyitott ablaknál alszom, különben megsülnék. Családi házban lakom. Ma kimentem az udvarra megnéztem hol van ez a madár mert már nagyon idegesítő. Hát egy villanypásztor drótján ül vagy nem is tudom min és onnan csiripel, olyan mintha "fütyülne". Amikor beesteledik akkor hangját nem hallani.2013. aug. 1. 16:09
11/21 A kérdező kommentje:
Nekem szerencsére az erkélyem nem az utcára hanem az udvarunkra néz. Így éjjel vagy a kutyám/kutyáim vagy a szomszéd kutya ugatására kelek fel, ilyenkor szintén nem tudok mit tenni mert addig nem hallgat el egyik sem míg nem lesz olyan kedve. De az a legrosszabb mikor nem egy nem két kutya ugat hanem egyik elkezdi és a többi folytatja egyszerre.
2013. aug. 1. 16:22
12/21 anonim válasza:
Vagy a füldugó, vagy a nemalvás, sajna nyáron ez van, én is sokat szenvedek, de csukott ablaknál sem lehet kibírni.
13/21 A kérdező kommentje:
Vagy a korán kelés mivel este nem csiripelnek. Éjjel a tücskök csiripelését hallgatom de ahhoz már nagyjából hozzászoktam.
2013. aug. 1. 16:25
14/21 anonim válasza:
Engem egy harkály ébreszt reggel, ahogy zúzza a fát. A kismadarakat már megszoktam, szerintem még jobban is alszok tőlük. Harkály komával vagyok bajba, nagyon keményen nyomja az ipart!
15/21 A kérdező kommentje:
14-es: Amit írtál, hát ezen jót nevettem most. :D Ezek szerint te sem kelsz olyan jókedvűen. :D
2013. aug. 1. 16:39
16/21 anonim válasza:
Olyankor még nem az "ipart nyomja", csak a gyerekek "reggelijét készíti az anyuka"!!!! :)))
17/21 A kérdező kommentje:
Ez lehetséges. :D
2013. aug. 1. 17:07
18/21 anonim válasza:
Verebek csipognak olyan elvetemülten. Nálunk is ez van :( 5,15-kor rázendítenek percre pontosan, 6-ig tolják ekkor a fakopáncs jön 6,30-ig
Amit nem írtam este a részegek előttünk énekelnek, futkorásznak meg motoroznak. A fiatalabbja még ürülékkel is dobálózik... Ez megy már lassan 5 hete minden nap, oké 2 kivétel kihívtam rájuk a rendőröket :)
Meg 1er a mentőket, mikor fejreáltank motorral és összevéreztek a kis görények a kerítésemet.
Dögölne meg a férgese és nem csak a verebekre értem!
19/21 anonim válasza:
Örülj neki, hogy madár dalt hallhatsz!
"Villanypásztor drótján"? Komolyan? Tudod te egyáltalán mi a villanypásztor?
20/21 A kérdező kommentje:
Ha jobban tetszik akkor legyen villanyoszlop drótjàn.. Nem kell az okoskodàsod,köszi. Itt normàlis vàlaszadók voltak és ez maradjon is így. :)
2014. márc. 17. 06:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!