Mit tudnék csinálni ha van egy madár ami minden nap már kora reggel rázendít a csiripelésével és nem lehet tőle aludni?
Figyelt kérdés
Egy-két hete kb hallom hogy egy kismadár folyamat megállás nélkül csiripel. Nyitott ablaknál alszom, különben megsülnék. Családi házban lakom. Ma kimentem az udvarra megnéztem hol van ez a madár mert már nagyon idegesítő. Hát egy villanypásztor drótján ül vagy nem is tudom min és onnan csiripel, olyan mintha "fütyülne". Amikor beesteledik akkor hangját nem hallani.2013. aug. 1. 16:09
2/21 anonim válasza:
Nem tudom, talán pacsirta lehet, füldugón kívül nem sokat tudsz tenni. Engem anélkül a galambok huhogása ébresztene minden hajnalban, amikor világosodni kezd.
3/21 anonim válasza:
Nálunk nem egy, hanem rengeteg kis és nagyobb madár van, hajnalban mintha egy zenekar játszana, úgy dalolnak , meg lehet szokni, amikor 1-2 évre eltűntek a madarak, akkor hiányoztak, túl nagy volt a csönd. :-)
4/21 A kérdező kommentje:
Igen, minden bizonnyal igazad lehet... Mondván ne aludjak mert a melegtől, csukott ablaknál lehetetlenség..
2013. aug. 1. 16:14
5/21 A kérdező kommentje:
Télen nekem is hiányoztak azért a madarak hangja, de azért mind1 lett volna akkor mert télen a nagy hidegben nem nyitom ki az ablakot, és csukott ablaknál szerencsére nem hallani. Ami a galambokat illeti. Mikor téglalakásban laktam akkor én is galambokra ébredtem, ide az erkélyünkre szerencsére még nem költöztek.
2013. aug. 1. 16:16
6/21 anonim válasza:
Miért, mit kellene tenni? Ledobod kővel?
Akkor hajtsd el. Bár ha már felkeltél és kigyalogoltál a madárig, biztosan felébredsz annyira, hogy nem tudsz majd visszaaludni. Kint élnek madarak és egyéb állatok. Viseld el őket. (első)
7/21 anonim válasza:
Hívja a párját!
Nem tudsz ellene mit tenni!
LOL:
Erkélyem alatt fenyőfa, azon hajnal 4-kor kismadár:
csip,csip,csip, ... (levegőt vesz) csip,csip, csip, csip,... mondja, mondja magas hangon, (mint egy zsörtölődő feleség.)
Közben egy másik: csip.....csip.....csip (a kimaradott férj próbálja kimagyarázni magát)
Elkezdtem röhögni az ágyban! :))))
8/21 A kérdező kommentje:
Nem, nem gondoltam ilyenre hogy ledobni egy kővel, és nem is lehetne egyébként.. De tény hogy nagyon zavaró és mint feljebb írtam kb. 1-2 hete dalol itt nem pedig mióta beköszöntött a jó idő.
2013. aug. 1. 16:18
9/21 A kérdező kommentje:
7-es válaszoló: Anyum pont ugyanezt mondta amit te. Hogy lehet hívja a párját mert nem találja. Bizony ez lehetséges. A sztorid pedig, vagy is az a szituáció aranyos lehetett azért. :D
2013. aug. 1. 16:19
10/21 anonim válasza:
Nyitott ablaknál alszom én is ilyen melegben, ilyenkor nem sokat lehet aludni, nálunk éjjel és hajnali 4-kor is beindul a kutyasétáltatás és némelyik kiskutya úgy ugat, hogy azonnal felébredek, a kedves gazdik meg egymással beszélgetnek, messziről köszöntik egymást jó hangosan, gondolván ha ők nem alszanak, akkor mi se aludjunk. Azután a berregtető autósok, az ablak alatt órákig búcsúzó buliból hazajövők, engem már a hajnali kis madárdal fel sem ébreszt. :-)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!