Kezdőoldal » Állatok » Madarak » Miért nem kell senkinek...

Miért nem kell senkinek kacagó gerle?

Figyelt kérdés
500 Ft-ért, de még ajándékba se nagyon..
2013. júl. 16. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Mert sok vele a gond, haszna pedig majdnem hogy semmi.

Van 2 ausztrál gyémántgalambunk, de ők is kirugdalják a kölest, néha turbékolnak kicsit és ennyi. Ezek nem olyan állatok, amihez kötődni lehet, mint egy kutya, nyúl, macska, még a halakat is jobban bírom, mint ezt a 2 galambot. (Nem az enyémek) de beszélek hozzájuk és semmi reakció, megfogni megint nem lehet őket...

2013. júl. 16. 22:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Vidd el börzére, ott szoktak lenni kereskedők, felvásárolják neked. Be se kell menned börzére. Vagy ha sok van akkor bemész és eladod bent.
2013. júl. 17. 12:47
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Az a baj, hogy a helyjegy eleve drágább annál, hogy ne minuszba jöjjek ki :( Mert csak pár db van, azért köszönöm :D

2013. júl. 17. 13:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem azért nem kell senkinek, mert a legtöbben akik madarat tartanak, a lakásban tartják őket.

A kacagó gerle a testméretéből kiindulva nem éppen egy szobamadár.

A laikusok meg simplán vadgalambnak(balkáni gerlének) nézi őket.

2013. júl. 17. 13:48
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem kellene, csak épp sosem találok sem ingyen elvihetőt sem eladót
2014. jan. 3. 22:17
 6/7 anonim ***** válasza:
első: szerintem jópofák, az enyém nagyon szelíd, és állandóan kötekedik hol velem hol a kutyával. ha elsütsz valami jó poént meg van mikor épp a kellő pillanatban nevet, így eléggé muris és érdekes a dolog. igen, tud idegesítő is lenni, mikor naphosszat turbékol és az agyam már berreg tőle, de elviselhető.
2014. jan. 3. 22:18
 7/7 leomessi11 válasza:
nekem is kellene hím
2014. jan. 3. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!