Miért nem szokott még mindig hozzám?
Az egész úgy kezdődött, hogy 3 éve, télen láttam egy papagájt elrepülni a fejem fölött, majd az útra pottyant. Nem jött kocsi ezért gyorsan felvettem az útról.Láttam hogy reszket, de nem tudtam hogy melyik panelből repülhetett ki.Szerencsére nem volt tőlem olyan messze az állatkereskedés, ezért gyorsan odamentem. Elmondtam az eladónak, hogy mi történt, és mondta hogy ad egy ketrecet, ennivalót, játékokat és hazavihetem. Nagyon meglepődtem. Gyorsan haza is hoztam (én is panelban lakok). Adtam neki enni, de nagyon félt tőlem. Azt gondoltam hogy ez természetes, majd meg fog szokni.
Eltelt azóta 3 év, és máig meg szokott ijedni tőlem, pedig én takarítom, etetem és cserélem a vizét.
Miért? Mit tegyek hogy megszokjon? Annyira szeretem, de nem tudom hogy mit tegyek :(
hullámos papagáj azt el felejtettem írni
néha elveszi tőlem a kaját, de nem mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!