Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mikor farkaszemet nézek a...

Mikor farkaszemet nézek a kutyámmal, egy ideig néz, majd odajön hozzám bűnbánó kifejezéssel (akkor szokott így nézni, mikor valami rosszat csinál) és a hasára fekszik. Ezek szerint tisztel?

Figyelt kérdés
Most vagyunk egy 3 hónapos képzés végén, aholis a falkavezér szerepem megerősítését kellett gyakorolnunk. Előtte bevédte előlem a kajáját, rángatott pórázon, és nem fogadott szót (pedig jártunk iskolába is) plusz ha erősen rászóltam, nemhogy félt volna, de még morgott is rám, egy nagyon domináns kan dobermannról van szó, de a képzésnek hála, javul a viszonyunk. :) A dobit igazából anyum szerezte, de őt 57 éves, és nem bír vele így nekem adta.
2010. nov. 10. 20:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem egésszen azt jelkenti,hogy tisztel :D

Azért megy oda hozzá mert olyankor kb azt mondja,hogy jaj gazdi NA ne már!!Gyere inkább játszunk :P

Magyarán elsimitja a dolgokat úgy hogy ne gyere ki győztesen a dologból.Ha férrenéz akkor jó ez a játék.

2010. nov. 10. 20:16
 2/13 anonim ***** válasza:
36%
szerintem tisztel
 3/13 anonim ***** válasza:
60%

igen tisztel, és úgymond meg adja magát. ha farkasszemet nézel a kutyával az "harcra hívást" jelent számára!

és, ha úgy reagál, ahogy a te kutyád tette, akkor te vagy a császár számára:)

22L

4/13 A kérdező kommentje:
hát mikor odajön akkor nem mer a szemembe nézni, lehorgasztja a fejét, majd hátradobja magát, és csak akkor néz megint rám. És kifejezetten élvezi a hasvakarást, előtte ha meg akartam simogatni a hasát, felpattant és morgott, egyszer oda is kapott, épp, hogy elhúztam a kezem.
2010. nov. 10. 20:21
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

sztem is az 1.-nek van igaza

a kutyáknál a félrenézés jelenti azt h te nyertél, ő tisztel téged, így inkább te hunyászkodsz meg előtte éd nem fordítva

2010. nov. 10. 20:21
 6/13 anonim ***** válasza:
48%
Ha a kutyafélék szemébe nézel az támadást jelent. Örülj hogy meghunyászkodik.
2010. nov. 10. 20:22
 7/13 anonim ***** válasza:

3. vagyok

ha a szemébe nézel, és ő hanyatt dobja magát, magyarán a has villantás a megadást jelenti, hogy megadja magát. olyankor ne vakargasd

2010. nov. 10. 20:26
 8/13 anonim ***** válasza:
6%
Ha annak kell örülni, hogy meghunyászkodik.........akkor az milyen kapcsolat? Nálam a kutyám, ha a szemembe néz, azt jelzi, figyel rám, vagy valamire fel akarja hívni a figyelmemet.Szemkontaktus...ha mond ez valamit.
2010. nov. 10. 20:29
 9/13 anonim ***** válasza:
a szemkontaktus nem egyenlő a farkasszem nézéssel..a kutya is különbséget tud tenni közötte.Mível az ember pupillája is másképp tágul ilyenkor mitn siam szemkontaktusnál és a kutya zet érzékeli...
2010. nov. 10. 20:30
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem tisztel (ilyen náluk nincs) csak behódol.
2010. nov. 10. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!