Találtam egy kis fiókát és nem eszik. Mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
A villany oszlopon van egy fészek. Szerintem onnan eshetett ki. Kalitkába tettem, megpróbáltam csipesszel és kézzel főt tojás sárgáját etetni vele , de nem is tátogott érte.2013. jún. 20. 16:32
1/3 A kérdező kommentje:
Veréb fióka
2013. jún. 20. 16:34
2/3 anonim válasza:
Eloszor probald meg hogy fel assol egy kicsi foldett es ottan a gilisztakat szed ki.Aztan vagd fel kicsi darabokra hogy le tudja nyelni...a gilisztakat csipesszel add neki.De ha nem megy akkor vidd el allat orvoshoz hatha tud valamit.Es ha nem akkarja ki nyitni a szajat akkor rakd a szajahoz a gilisztat de ugy hogy fogod ugy probald meg.
3/3 anonim válasza:
Add a kutyáknak!Mit cirkuszolsz vele, ez a természet dolga, ne avatkozz bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!