Leci segitenétek papagájt választani?
Szerintem neked a legideálisabb a Katalin papagáj! Tünemény, tényleg csöndes de ha tanácsolhatom próbálj meg kézzel neveltet venni, vagy úgy elhozni tenyésztőtől, hogy az utolsó héten Te eteted kézből, mert nekünk igazán nem sikerült megszelidíteni és beszélni sem beszélt, Pedig állítólag gyönyörűen meg tud tanulni.
Nekünk volt hullámos is (szerintem az is hangoskodik) és most van egy befogadott nimfánk, ami a kertünkben pottyant le 6 évvel ezelőtt, elszállásoltuk egy kalitkába, 3 napig csendben volt, majd bemutatkozott, hogy Pityuka :-) A legtüneményesebb papagáj, akit megismertem (a szelidítés nem a mi érdemünk), viszont iszonyat hangos, ha azt akarja, hogy foglalkozzunk vele.
Nálunk beteg lett kb. 3 évig élt, de nem ez a normális időhossz. Vitamin hiány alakult ki nála, vagy idegrendszeri, mert egyszer csak kezdett lebénulni részlegesen, próbáltam pipettával itatni, a fejéhez tettük az ennivalót nem evett, el kellett altatnunk :-(
De biztos, hogy jóval tovább élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!